Skip to content

Aszfaltjaink fenntarthatósága

Átlátszó üvegmalac, belsejében földdel és pázsittal

A TotalEnergies Ecosolutions program keretei között gyártott és gyártás alatt álló termékeket úgy terveztük meg, hogy folyamatosan segítsék ügyfeleinket az energiahatékonyság javításában, és csökkentsék a gyártás a környezetre gyakorolt hatásait.

A termékek élettartamának meghosszabbítása jelentős mértékben növeli azok fenntarthatóságát, és csökkenti a környezeti terhelést. Amennyiben az útburkolat kezelése a megfelelő pillanatban megtörténik, a javítás élettartamának meghosszabbítására vagy a felújításra szolgáló termék jelentősen meghosszabbíthatja az útburkolat egészének élettartamát.

A TotalEnergies csoport teljes mértékben elkötelezett az új, hosszabb élettartamú termékek kutatása és fejlesztése mellett. Eme igyekezet egyik eredménye az ECO2 kötőanyag. A külön a meleg bitumenkeverékek számára tervezett bitumen, a használt kötőanyagtól függően akár 40 °C -os hőmérsékletcsökkentést tesz lehetővé a bitumenkeverékek gyártása és lerakása során (a forró bitumenkeverékekhez képest).

Az utak és az autópályák a teher- és a személyforgalom legalapvetőbb és legforgalmasabb építőkövei, és fontos szerepet játszanak a gazdasági tevékenységek szokásos helyi életbe való integrációjában. Az útburkolatok építése során felhasznált bitumeneket és bitumenkeverékeket gyakran egyszerű, primitív anyagnak tekintik. Ezzel szemben az az igazság, hogy a bitumenek/aszfaltok innovatív megoldásokat kínálhatnak a társadalom globális problémáira, mint például a közúti közlekedés biztonsága, közlekedési utak integrációja a városi és vidéki területeken, valamint az útépítés környezetre gyakorolt hatásainak csökkentése az újrahasznosított anyagok növekvő arányú felhasználásával. 

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.