Skip to content

A TotalEnergies Csoport olyan kenőanyagokat kínál, amelyek segítenek a teljesítmény növelésében... ELF MOTO termékcsaládunk motorkerékpárokhoz, robogókhoz és négykerekű motorokhoz - növeli a teljesítményt, védelmet nyújt és meghosszabbítja a motor élettartamát. Valamennyi új ELF MOTO termék összetétele megfelel a JASO MA2 2011 szabványnak.

Az új termékcsalád 100%-ban szintetikus olajokat tartalmaz, amelyek gyártását az alábbiak jellemzik:

  • ásványolaj-finomítás,
  • ásványolaj-finomítás utólagos vegyi kezeléssel.

Az ELF MOTO átfogó termékcsalád az alábbi igényeket szolgálja ki:

  • normál, nehéz és intenzív üzemeltetési körülmények
  • rövid és hosszú útszakaszok
  • átlagos vagy sportos vezetési stílus
  • professzionális, versenycélú felhasználás

A bizonyíték a teljesítmény

Nem véletlen, hogy oly sok motorkerékpár-gyártó az ELF márkát választja, hogy gépüket már az első feltöltés során felvértezzék. A szenvedélyekkel teli motoros környezetben az ügyfelek általában hűségesek maradnak azokhoz a márkákhoz, amelyek kiváló teljesítményükkel már bizonyítottak. Az ELF márka pontosan ezt adja Önnek. Termékeink közvetlenül a versenykörnyezetben születnek, és bajnokságokra készülnek.

Minőség és biztonság: emberek, motorkerékpárok és környezet

A minőség vállalatunk alapköve. Kenőanyagaink megfelelnek a teljesítményre vonatkozó ISO, API és JASO nemzetközi szabványoknak és normáknak.

Partner a műhelye számára

Amint látja, motorkerékpárokhoz készülő termékeink kínálata rendkívül széles. A legjobb termékeket kínáljuk, akár egy, akár több gyártó motorkerékpárjai számára nyújtunk szolgáltatásokat.

ELF MOTO TERMÉKCSALÁD MOTORKERÉKPÁROKHOZ

2T (KÉTÜTEMŰ)

MOTO 2 TECH

Száz százalékban szintetikus, új generációs modern kenőanyag. Forradalmi összetétele a legszélsőségesebb körülmények között is segít a motor teljesítményének növelésében, és motorkerékpárja motorja valamennyi alkatrészének optimális tisztaságot biztosít az adalékoknak köszönhetően.

100% SZINTETIKUS OLAJ

API TC, JASO FD, ISO -L-EGD

 

MOTO 2 SELF MIX

Kétütemű motorokhoz fejlesztett ásványi olaj. Egyszerűbb hidegindítást biztosít, és teljes körű védelmet nyújt motorja számára.

ÁSVÁNYI OLAJ

API TC, JASO FB, ISO -L-EGB

 

SCOOTER 2 STREET

Új generációs szintetikus olaj dinamikus profillal és javított összetétellel, amely csökkenti a káros anyagok mennyiségét a kipufogógázokban.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API TC, JASO FD, ISO-L-EGD

 

SCOOTER 2 STREET MAX

Csúcskategóriás olaj, igényes felhasználóknak, akik a motor ideális használati jellemzőit és magas szintű védelmét keresik.

100% SZINTETIKUS OLAJ

API TC, JASO FD, ISO-L-EGD

 

MOTO 2 OFF ROAD

Az összetételét tekintve szintetikus alapú új generációs olajat a jobb motorvédelem és a káros kibocsátás csökkentésének jegyében tervezték. A kiváló hőstabilitás és az optimalizált viszkozitás garantálja a tökéletes hidrodinamikus kenést, illetve a motor teljes teljesítőképességének egyszerű kihasználását.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API TC, JASO FD, ISO -L-EGD

 

MOTO 2 RACE

A nagy teljesítményű kétütemű sport motorkerékpárok valamennyi mozgó alkatrésze számára kiváló védelmet nyújtó szintetikus olaj. Versenyeken használt termékek alapján gyártott csúcskategóriás termék, rendkívüli teljesítménnyel és különleges összetétellel, a súrlódás csökkentése, a dugattyúk tisztasága és a szélsőséges körülmények között használt motor védelme érdekében. Az olaj nincs előhígítva keverőszivattyúkban történő használatra. A motor gyártójának előírása szerinti arányban ajánljuk benzinnel történő keverését a motorkerékpár tartályán kívül.

100% SZINTETIKUS OLAJ

100% észter alapú

 

SCOOTER 2 SELF MIX

Rendkívül jó minőségű ásványi olaj, amely védelmet kínál a szennyeződések lerakódásával szemben, illetve csökkenti a káros anyagok mennyiségét a kipufogógázokban.

ÁSVÁNYI OLAJ

API TC, JASO FB, ISO-L-EGB

 

4T (NÉGYÜTEMŰ)

MOTO 4 TECH 10W-50

Kiváló ellenállóképességet, teljesítményt és megnövelt motorteljesítményt biztosító új generációs szintetikus olaj. A motor valamennyi alkatrésze számára optimális tisztaságot biztosít, és lehetővé teszi az egyszerű és folyamatos sebességváltást. 

100% SZINTETIKUS OLAJ

API SL, JASO MA2

 

MOTO 4 ROAD 10W-40

Kuplung-csúszásgátlós technológiával, kiváló kenőképességgel. A fürgébb gyorsulásnak köszönhetően kényelmesebb vezetést, illetve indításkor kevesebb füstöt tapasztalhat.

TOVÁBBFEJLESZTETT SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ, JASO MA2

 

MOTO 4 ROAD 15W-50

Kuplung-csúszásgátló technológiával és kiváló kenőképességgel. Nagyobb ellenállóképességgel ruházza fel a motort zordabb éghajlati viszonyok mellett. A fürgébb gyorsulásnak köszönhetően kényelmesebb vezetést, illetve indításkor kevesebb füstöt élvezhet.

TOVÁBBFEJLESZTETT SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ, JASO MA2

 

MOTO 4 RACE 10W-60

A legnehezebb körülményekhez is alkalmazkodó motorolaj. Professzionális, versenycélú felhasználásra alkalmas termékek alapján készült. Viszkozitási tartománya növeli az olajfilmréteg ellenállóképességét szélsőségesen változékony üzemeltetési körülmények között is. Használata garanciát jelent a motor tartós tisztaságára, a nedves kuplung megbízható működésére és a hajtómű lassú kopására. A gyártó által ajánlott csereintervallumok és minimum viszkozitás-értékek betartása szükséges. Az olaj összetétele az ólommentes üzemanyagokhoz és a katalizátoros motorokhoz is megfelelő.

100% SZINTETIKUS OLAJ

API SL • JASO MA2

 

SCOOTER 4 MAXI CITY 5W-40

Az alacsonyabb olajfogyasztású, legmodernebb motorok számára tervezett olaj, hosszabb csereintervallummal. Egyszerűbb hidegindítás, kiváló hőrugalmasság és ellenállás. Megfelel a legfrissebb kibocsátási határértékeknek és a legújabb technológiáknak.

SZINTETIKUS OLAJ

API SL

 

MOTO 4 MAXI TECH 10W-30

A motorkerékpár-olajok új generációját testesíti meg, rendkívüli tulajdonságokkal: Akár 5%-os üzemanyag-megtakarítás (a normál, 10W40 olajjal összehasonlításban), környezetbarát, csökkentett CO2 és más károsanyag kibocsátás, maximális védelem a kopással és a lerakódások kialakulásával szemben, tökéletes és stabil súrlódáskontroll a nedves kuplungokon belül, az olaj hosszú élettartama az üzemeltetési feltételektől függetlenül.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ, JASO MA

 

MOTO 4 TWIN TECH 20W-60

A nagy teljesítményű high-tech olajok új generációjának olaja, amelyet speciálisan V-twin motorokban történő használatra terveztek, amelyek számára rendkívüli teljesítményt biztosítanak, miközben jobban óvják is azokat. A motor valamennyi alkatrésze számára optimális tisztaságot biztosít, a gördülékeny sebességfokozat-váltás mellett.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SL, JASO MA2

 

MOTO 4 CRUISE 20W-50

A négyütemű motorok számára fejlesztett ásványi olaj átfogó védelmet biztosít a motor számára.

ÁSVÁNYI OLAJ

API SH, JASO MA2

 

SCOOTER 4 CITY 10W-40

Első osztályú olaj, melynek összetétele magas szintű védelmet biztosít a kopással szemben, ezzel védi a motort és növeli a felhasználói kényelmet.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.