Skip to content

A TotalEnergies Csoport olyan kenőanyagokat kínál, amelyek segítenek a teljesítmény növelésében... ELF MOTO termékcsaládunk motorkerékpárokhoz, robogókhoz és négykerekű motorokhoz - növeli a teljesítményt, védelmet nyújt és meghosszabbítja a motor élettartamát. Valamennyi új ELF MOTO termék összetétele megfelel a JASO MA2 2011 szabványnak.

Az új termékcsalád 100%-ban szintetikus olajokat tartalmaz, amelyek gyártását az alábbiak jellemzik:

  • ásványolaj-finomítás,
  • ásványolaj-finomítás utólagos vegyi kezeléssel.

Az ELF MOTO átfogó termékcsalád az alábbi igényeket szolgálja ki:

  • normál, nehéz és intenzív üzemeltetési körülmények
  • rövid és hosszú útszakaszok
  • átlagos vagy sportos vezetési stílus
  • professzionális, versenycélú felhasználás

A bizonyíték a teljesítmény

Nem véletlen, hogy oly sok motorkerékpár-gyártó az ELF márkát választja, hogy gépüket már az első feltöltés során felvértezzék. A szenvedélyekkel teli motoros környezetben az ügyfelek általában hűségesek maradnak azokhoz a márkákhoz, amelyek kiváló teljesítményükkel már bizonyítottak. Az ELF márka pontosan ezt adja Önnek. Termékeink közvetlenül a versenykörnyezetben születnek, és bajnokságokra készülnek.

Minőség és biztonság: emberek, motorkerékpárok és környezet

A minőség vállalatunk alapköve. Kenőanyagaink megfelelnek a teljesítményre vonatkozó ISO, API és JASO nemzetközi szabványoknak és normáknak.

Partner a műhelye számára

Amint látja, motorkerékpárokhoz készülő termékeink kínálata rendkívül széles. A legjobb termékeket kínáljuk, akár egy, akár több gyártó motorkerékpárjai számára nyújtunk szolgáltatásokat.

ELF MOTO TERMÉKCSALÁD MOTORKERÉKPÁROKHOZ

2T (KÉTÜTEMŰ)

MOTO 2 TECH

Száz százalékban szintetikus, új generációs modern kenőanyag. Forradalmi összetétele a legszélsőségesebb körülmények között is segít a motor teljesítményének növelésében, és motorkerékpárja motorja valamennyi alkatrészének optimális tisztaságot biztosít az adalékoknak köszönhetően.

100% SZINTETIKUS OLAJ

API TC, JASO FD, ISO -L-EGD

 

MOTO 2 SELF MIX

Kétütemű motorokhoz fejlesztett ásványi olaj. Egyszerűbb hidegindítást biztosít, és teljes körű védelmet nyújt motorja számára.

ÁSVÁNYI OLAJ

API TC, JASO FB, ISO -L-EGB

 

SCOOTER 2 STREET

Új generációs szintetikus olaj dinamikus profillal és javított összetétellel, amely csökkenti a káros anyagok mennyiségét a kipufogógázokban.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API TC, JASO FD, ISO-L-EGD

 

SCOOTER 2 STREET MAX

Csúcskategóriás olaj, igényes felhasználóknak, akik a motor ideális használati jellemzőit és magas szintű védelmét keresik.

100% SZINTETIKUS OLAJ

API TC, JASO FD, ISO-L-EGD

 

MOTO 2 OFF ROAD

Az összetételét tekintve szintetikus alapú új generációs olajat a jobb motorvédelem és a káros kibocsátás csökkentésének jegyében tervezték. A kiváló hőstabilitás és az optimalizált viszkozitás garantálja a tökéletes hidrodinamikus kenést, illetve a motor teljes teljesítőképességének egyszerű kihasználását.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API TC, JASO FD, ISO -L-EGD

 

MOTO 2 RACE

A nagy teljesítményű kétütemű sport motorkerékpárok valamennyi mozgó alkatrésze számára kiváló védelmet nyújtó szintetikus olaj. Versenyeken használt termékek alapján gyártott csúcskategóriás termék, rendkívüli teljesítménnyel és különleges összetétellel, a súrlódás csökkentése, a dugattyúk tisztasága és a szélsőséges körülmények között használt motor védelme érdekében. Az olaj nincs előhígítva keverőszivattyúkban történő használatra. A motor gyártójának előírása szerinti arányban ajánljuk benzinnel történő keverését a motorkerékpár tartályán kívül.

100% SZINTETIKUS OLAJ

100% észter alapú

 

SCOOTER 2 SELF MIX

Rendkívül jó minőségű ásványi olaj, amely védelmet kínál a szennyeződések lerakódásával szemben, illetve csökkenti a káros anyagok mennyiségét a kipufogógázokban.

ÁSVÁNYI OLAJ

API TC, JASO FB, ISO-L-EGB

 

4T (NÉGYÜTEMŰ)

MOTO 4 TECH 10W-50

Kiváló ellenállóképességet, teljesítményt és megnövelt motorteljesítményt biztosító új generációs szintetikus olaj. A motor valamennyi alkatrésze számára optimális tisztaságot biztosít, és lehetővé teszi az egyszerű és folyamatos sebességváltást. 

100% SZINTETIKUS OLAJ

API SL, JASO MA2

 

MOTO 4 ROAD 10W-40

Kuplung-csúszásgátlós technológiával, kiváló kenőképességgel. A fürgébb gyorsulásnak köszönhetően kényelmesebb vezetést, illetve indításkor kevesebb füstöt tapasztalhat.

TOVÁBBFEJLESZTETT SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ, JASO MA2

 

MOTO 4 ROAD 15W-50

Kuplung-csúszásgátló technológiával és kiváló kenőképességgel. Nagyobb ellenállóképességgel ruházza fel a motort zordabb éghajlati viszonyok mellett. A fürgébb gyorsulásnak köszönhetően kényelmesebb vezetést, illetve indításkor kevesebb füstöt élvezhet.

TOVÁBBFEJLESZTETT SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ, JASO MA2

 

MOTO 4 RACE 10W-60

A legnehezebb körülményekhez is alkalmazkodó motorolaj. Professzionális, versenycélú felhasználásra alkalmas termékek alapján készült. Viszkozitási tartománya növeli az olajfilmréteg ellenállóképességét szélsőségesen változékony üzemeltetési körülmények között is. Használata garanciát jelent a motor tartós tisztaságára, a nedves kuplung megbízható működésére és a hajtómű lassú kopására. A gyártó által ajánlott csereintervallumok és minimum viszkozitás-értékek betartása szükséges. Az olaj összetétele az ólommentes üzemanyagokhoz és a katalizátoros motorokhoz is megfelelő.

100% SZINTETIKUS OLAJ

API SL • JASO MA2

 

SCOOTER 4 MAXI CITY 5W-40

Az alacsonyabb olajfogyasztású, legmodernebb motorok számára tervezett olaj, hosszabb csereintervallummal. Egyszerűbb hidegindítás, kiváló hőrugalmasság és ellenállás. Megfelel a legfrissebb kibocsátási határértékeknek és a legújabb technológiáknak.

SZINTETIKUS OLAJ

API SL

 

MOTO 4 MAXI TECH 10W-30

A motorkerékpár-olajok új generációját testesíti meg, rendkívüli tulajdonságokkal: Akár 5%-os üzemanyag-megtakarítás (a normál, 10W40 olajjal összehasonlításban), környezetbarát, csökkentett CO2 és más károsanyag kibocsátás, maximális védelem a kopással és a lerakódások kialakulásával szemben, tökéletes és stabil súrlódáskontroll a nedves kuplungokon belül, az olaj hosszú élettartama az üzemeltetési feltételektől függetlenül.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ, JASO MA

 

MOTO 4 TWIN TECH 20W-60

A nagy teljesítményű high-tech olajok új generációjának olaja, amelyet speciálisan V-twin motorokban történő használatra terveztek, amelyek számára rendkívüli teljesítményt biztosítanak, miközben jobban óvják is azokat. A motor valamennyi alkatrésze számára optimális tisztaságot biztosít, a gördülékeny sebességfokozat-váltás mellett.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SL, JASO MA2

 

MOTO 4 CRUISE 20W-50

A négyütemű motorok számára fejlesztett ásványi olaj átfogó védelmet biztosít a motor számára.

ÁSVÁNYI OLAJ

API SH, JASO MA2

 

SCOOTER 4 CITY 10W-40

Első osztályú olaj, melynek összetétele magas szintű védelmet biztosít a kopással szemben, ezzel védi a motort és növeli a felhasználói kényelmet.

SZINTETIKUS TECHNOLÓGIA

API SJ

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.