Skip to content

Rubia

TOTAL RUBIA CLEAN PACK

 

 

A TOTAL RUBIA termékek folyamatos tesztelés mellett több mint 200 nehézgépgyártói-jóváhagyást szereztek.(EREDETITERMÉK-GYÁRTÓK, OEM)

Ezen termék-jóváhagyások mindegyike azt bizonyítja, hogy a RUBIA termékek 100%-ban kompatibilisek az általuk kifejleszett motorral és a gyártók által használt technológiákkal.

Prémium termékek és testreszabott megoldások a hatékonyságnövelés érdekében.

A TOTAL RUBIA prémium motorolaj család növeli a motor teljes üzemidejét és csökkenti az azzal járó karbantartási költségeket, melyet valós körülmények között végzett flotta tesztek és az ANAC flottamenedzsment tesztek során a nehézgépjármű-gyártók végeztek a helyszínen vett mintaelemzésből, valamint a helyszíni műszaki-támogató csapat segítségével.

A TotalEnergies márkákra szabott kenőanyagokat is fejleszt a legkorszerűbb K+F központjában Franciaországban. Ezen termékeket szoros együttműködésben fejlesztették ki a nehézgépjárművek gyártóival annak érdekében, hogy megfeleljenek azok kifinomult és kihívást jelentő műszaki követelményeiknek.

Bátran bízhatsza motorolajodban!

TOTAL RUBIA aMELY VIGYÁZ A MOTORRA

    
   
   

Motor élettartama

Alacsonyabb olajfogyasztás

Hosszabb olajcsere-intervallumok

Védelem a mechanikai kopás ellen

A TOTAL RUBIA termékeket olyan speciális molekulákkal fejlesztették ki, amelyek erős filmszerű réteget képeznek a fémfelületeken, ezáltal csökkentik a mechanikai kopást a magas nyomás és szélsőséges hőmérsékleti körümények között, jelentősen javítva ezzel a motor hosszabb élettartamát.

Jobb kopásvédelem és tisztább motor

A TOTAL RUBIA termékek speciális kopásgátló adalékokkal minimalizálják az égéstérbe jutó motorolaj mennyiségét, és ezzel csökkentik az olajfogyasztást.

Ellenállás oxidációval szemben

A szintetikus olajok kiváló antioxidáns adalékokkal növelik a TOTAL RUBIA termékek ellenállását azoxidációval szemben, különösen szélsőséges hőmérsékleten, így meghosszabbítva az olajcsere-periódusokat.

   
   
   

Üzemanyag-takarékos  tulajdonságok

Tisztább és hatékonyabb motor

Berendezkedés a hosszú élettartamra, csökkentett karbantartási költségek mellett

Kiváló védelem alacsony viszkozitás mellett is

A motorolajok a viszkozitás-szabályozás és a súrlódás csökkentése révén üzemanyag-megtakarítást biztosítanak. A kenőanyag viszkozitásának alacsonyan tartása csökkenti az egész motor súrlódását, ezáltal üzemagyanyag-megtakarítás érhető el. A TOTAL RUBIA FE sorozata kifejezetten a nehézgépjármű-gyártók jóváhagyásával készült.

Javul a motor tisztasága

A TOTAL RUBIA fejlett aktív molekulái megakadályozzák a káros lerakódások kialakulását a motortérben, így javtva ezzel a motor hosszabb élettartamát, simább és hatékonyabb működését.

Kompatibilis a kipufogógáz-tisztító berendezésekkel

A «low-SAPS» techológiának köszönhetően - kis mennyiségű szulfáthamu, foszfor és kén (Sulphated Ash, Phosphorus and Sulphur – SAPS) - a TOTAL RUBIA termékek megakadályozzák a dízel részecskeszűrők eltömődését és védelmet nyújtanak az utólagos kipufogógáz-kezelő rendszerekkel felszerelt dízelmotoroknak, csökkentve a karbantartási költségeket.

TOTAL RUBIA termékek

 

 

TOTAL RUBIA Fuel Economy

   
Több, mint 20 évnyi FE-tapasztalat
A TotalEnergies az 1990-es évektől kezdve fejleszt FE-termékeket. Jelenleg a világszerte értékesített TotalEnergies motorolajak egyharmada FE-technológiával készül.
   

FE-együttműködés az OEM gyártókkal
A TOTAL RUBIA TIR FE termékcsalád a meghatározó eredetitermék-gyártókkal (OEM) szorosan együttműködve került kifejlesztésre. Ennélfogva ez a termékcsalád teljes körű jóváhagyással rendelkezik az ezen gyártók motorjaiban való alkalmazásra, az üzemanyagtakarékossági célkitűzések elérése érdekében.

   
FE-kenőanyagok minden alkalmazáshoz
FE-termékeink széles skálája minden alkalmazáshoz megfelelő megoldást kínál,a motorokat, sebességváltókat és tengelyeket egyaránt beleértve.
   
Valódi utakon ellenőrzött, tanúsított üzemanyag-megtakarítás
A TOTAL FE kenőanyagok ellenőrzését valós flottákon végzik valós úti körülmények között, és minőségüket független ellenőrző szervezetek, mint például a TÜV Rheinland, a UTAC és a Millbrook tanúsítják.

 

Fedezze fel a TOTAL RUBIÁHOZ az ANAC termékeket

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a https://www.totalenergies.hu/jogi-impresszum-es-cookie-szabalyzat#cookie oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.