Skip to content

Fuel economy (üzemanyagtakarékos) kenőanyagok

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, alacsonyabb CO2 kibocsátátás, tökéletesebb motorvédelem, lassabb kopás.... A TotalEnergies kifejlesztette a Fuel Economy kenőanyagokat, amelyek feladata, hogy segítsék a vevőket járműveik és berendezéseik teljesítményének növelésében, a környezetre gyakorolt hatások, valamint az üzemeltetési költségek csökkentésében. A TOTAL Lubrifiants vállalatnál a gazdaságosság és az ökológia kéz a kézben jár.

Fuel Economy (üzemanyagtakarékos) kenőanyagok 

 

Mit tudnak a Fuel Economy kenőanyagok?

A Fuel Economy (üzemanyagtakaérékos) kenőanyagok speciális összetétellel rendelkeznek, amelyek a hagyományos olajokkal szemben támogatják az üzemanyag-megtakarítást, miközben azonos teljesítményszintet biztosítanak. Ezek a jellemzők elsősorban a motorolajokra vonatkoznak, ám váltó- és hajtóműolajok, illetve mások esetében is érvényesülhetnek.

A TOTAL Fuel Economy kenőanyagok használata pénzügyi szempontból is megfontolandó, miközben a környezetvédelmet illetően is előrelépést jelent. Annak eredményeként, hogy a Fuel Economy kenőanyagok növelik a motorja telejsítményét, jelentősen csökkentik az üzemanyag-fogyasztást, amivel pénzt takarít meg, ráadásul csökkentik karbonlábnyomát*. Fuel Economy kenőanyagaink a TOTAL EcoSolutions részét képezik.

*A karbonlábnyom azt mutatja, hogy egy cég tevékenysége, egy ember életmódja vagy egy termék életciklusa nyomán mennyi közvetlen és közvetett karbonkibocsátás kerül a levegőbe. A karbonkibocsátás az összes üvegházhatású gáz (ÜHG) kibocsátást jelenti, minden ÜHG-kibocsátást tonna szén-dioxid egyenértékben (t CO2e) számolunk, ami egyben a karbonlábnyom mértékegysége is. Minél nagyobb a karbonlábnyom, annál nagyobb az éghajlatváltozásra mért hatás. Vállalatok és egyének esetében rendszerint 1 éves időszakra vonatkozóan számolunk karbonlábnyomot. Karbonlábnyomot számolhatunk rendezvényre, utazásra, szolgáltatásra stb. vagy akár társadalomra, gazdaságra vonatkozóan is

A Fuel Economy kenőanyagok használata

A TOTAL Fuel Economy termékcsalád számos járműtípushoz és ipari berendezéshez megfelelő.

Fuel Economy kenőanyagok személyautókhoz

A Fuel Economy kenőanyagok lehetővé teszik a kibocsátás okozta szennyezés csökkentését. Optimalizálják a kipufogógáz utólagos kezelését biztosító rendszer hatékonyságát a járműben, és a tisztaság, valamint a kopással szembeni védelem növelésével meghosszabbítják a motor élettartamát.

Fuel Economy kenőanyagok építőipari gépekhez

A TotalEnergies Csoport mint az üzemanyag-takarékosság zászlóvivője, egyedülálló a szakterületén azzal, hogy univerzális üzemanyag-megtakarítási koncepcióval állt elő az építőipari gépek ágazatában. A TP STAR CONCEPT elgondolásnak köszönhetően az ágazatban dolgozók a kenéssel kapcsolatos valamennyi igénynek meg tudnak felelni azzal, hogy az általában szükséges 10-15 kenőanyag helyett mindössze kettőt használnak.

Fuel Economy kenőanyagok mezőgazdasági gépekhez

A TotalEnergies Csoport azon kevés vállalat közé tartozik, amelyek mezőgazdasági gépek számára fejlesztenek üzemanyag-takarékos kenőanyagokat. Annak köszönhetően, hogy kenőanyagaink megfelelnek a gyártók legújabb követelményeinek, egy géppel egy évben 600 liter üzemanyagot takaríthat meg, és 1,6 tonnával csökkenthető a CO2 kibocsátás.

Fuel Economy kenőanyagok teherautók, városi és távolsági autóbuszok számára

A TotalEnergies Csoport egyike azon keveseknek a kenőanyag-ágazatban, amely üzemanyag-takarékos kenőanyagaiért négy független szervezettől is elismerést kapott. Ezek a szervezetek megerősítik, hogy az átlagos üzemanyag-megtakarítás 1 liter 100 km-en vagy 3%.*

* A teszteket Cummins ISX motorral, Eaton váltóval és Dana differenciálművel felszerelt járműveken végezték.

Egy lépéssel előrébb

A Fuel Economy kenőanyagok a laboratóriumi fejlesztést követően azonnal intenzív tesztelésen esnek át - a vizsgálatok független laboratóriumokban, majd teljes gépjármű-parkokon történnek. A Fuel Economy kenőanyagok esetében a tesztek minden esetben kiváló eredményeket hoztak: A motor nagyobb teljesítménye és hosszabb élettartama, tökéletesebb motorvédelem, a váltó hosszabb élettartama, alacsonyabb karbantartási és üzemeltetési költségek, csökkenő üzemanyag-fogyasztás, és számos más előny!

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a https://www.totalenergies.hu/jogi-impresszum-es-cookie-szabalyzat#cookie oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.