Skip to content

Bitumen alapú különleges erősítők, amelyek lehetővé teszik nagy mennyiségű R-anyag hozzáadását az útburkolat meleg és hideg újrahasznosítása során.

Az elöregedett és sérült útburkolati rétegek újrahasznosítása lassan Közép-Európában is meghonosodni látszó technológia. A gazdaságos és környezetkímélő megoldás szükségességére tekintettel a TotalEnergies külön erre a célra fejlesztette ki REGENIS felújító termékcsaládját.  

A termék vegyi összetétele megfelel az újrahasznosítás szükségleteinek, a felújított aszfalt pedig visszakapja az új kötőanyagot jellemző tulajdonságokat. A REGENIS az elöregedett és az új aszfalt homogenizálása során is fontos szerepet játszik. 

A termék biztonsági adatlapjai az alábbi hivatkozás alatt érhetők el.

Nyugodtan vegye fel a kapcsolatot műszaki osztályunkkal. A legmegfelelőbb megoldást ajánljuk, és bővebb tájékoztatást nyújtunk a REGENIS termékcsaládról is.

A termékcsalád jellemzői:

  • A bitumenkeverék és az elöregedett útburkolat keverésével megújítja az oxidálódott és elöregedett aszfaltot/bitument az R-anyagban.
  • Akár 50%-ot meghaladó mennyiségű R-anyag hozzáadását is lehetővé teszi => gazdaságosság és megtakarítás.

Amennyiben érdeklődik a REGENIS termékcsalád tagjainak részletes leírása iránt, keressen minket.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.