Skip to content

A TotalEnergies által kínált speciális folyadékok olyan rendkívül tiszta termékek, amelyeket mindennapjainkban rendszeresen használunk. A speciális folyadékokat kozmetikumokban, festékekben, tintákban, növényvédő szerekben és számos más területen használják

  1. Nagy tisztaságú, nagy teljesítményű termék

  2. Folyamatos innováció

  3. Etika és megfelelés

Excellium Pro concentrate – Professzionális felhasználásra szánt adalékanyag

Nagy teljesítményű, többfunkciós, dízelüzemű járművekhez tervezett adalékanyag-kompozíció. Tisztítja a motort és csökkenti az üzemanyag-befecskendező berendezésnél jelentkező súrlódási veszteséget.

Minden üzemanyag esetén megfelelő teljesítményt nyújt, akár nagy mennyiségű biológiai eredetű alapanyagoknál is.

 

Környezetbarát ajánlat

   

Termékeink

 

További információra van szüksége?

Mi az a speciális folyadék? A speciális folyadékok rendkívül tiszta, mérésre előkészített szénhidrogének. Ezek különféle alkalmazások részei lehetnek, például:

  • kozmetikumok,
  • növényvédő szerek,
  • kenőanyagok,
  • bevonatok,
  • nyomtatótinták, stb.

Ide tartoznak az n-paraffinok, izo-paraffinok és ciklikus paraffinok, amelyek pontos széneloszlás révén biztosítják az egyes alkalmazásokhoz szükséges megfelelő tulajdonságokat.

Ezek a folyadékok nem állati eredetűek. Emiatt esetleg nem rendelkeznek kóser vagy halal tanúsítvánnyal. A BioLife termékvonal termékeinek kivételével a termékek nem növényi eredetűek.

A speciális folyadékok ásványi eredetűek, és kizárólag olyan szénhidrogénekből tevődnek össze, amelyeket intenzív hidrogénezési eljárásnak és ezt követő desztillációnak vetnek alá, hogy nagyon szűk frakciókat képezzenek.

A BioLife termékek növényi eredetűek, és hidrogénezett növényi olajból (HVO) készülnek.

Az Isane IP 175 és az Isane IP 185 kivételével, amelyek „biológiailag potenciálisan lebonthatók”, a TotalEnergies Fluids összes terméke „biológiailag teljesen lebontható”.

A BioLife termékvonal minden terméke – beleértve az Isane BioLife termékvonalat is – a „biológiailag teljesen lebontható” termékek kategóriájába tartozik.

A TotalEnergies Fluids ezen oldószereket a franciaországi Oudalla városában és az egyesült államokbeli Bayport városában működő korszerű üzemeiben gyártja, és az itt gyártott termékeket a vállalat helyi képviseleteinél dolgozó, megfelelően specializált szakértői hálózaton keresztül több mint 70 országban értékesítjük.

Az Oudalle városában (Franciaország) található üzem az 1960-as évek végén épült, a Bayport városában (USA) működő gyár pedig 2016-ban kezdte meg működését.

A speciális folyadékokat a HDA© (Hydro De-Aromatisation [hidro-dearomatizáció]) elnevezésű csúcstechnológiával állítjuk elő. Jelentős energiákat fektetünk kutatási és fejlesztési tevékenységünkbe a legjobb nyersanyag kiválasztásához a HDA-folyamat számára. Ezeket a nyersanyagokat nagy nyomású tiszta hidrogén alkalmazásával ellenőrzött katalitikus reakciónak vetjük alá.

HDA© egységeink – speciálisan e célra tervezett desztilláló tornyok alkalmazásával – lehetővé teszik a megfelelő termékek gyártásának ellenőrzését ügyfeleink számára.

   

<img alt="HDA_production process" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2ODkzMjQ1Nzk7czozOiJfc3QiO3M6MTA6Ijg0NjQ3MTUzNDAiO30%3D/photo-69667-hda-production-process.jpg" />

Kérjen egyedi ajánlatot!

Fotó az értékesítési képviselőről
Hollósi Levente

+ 36 20 335 8949

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.