Skip to content

A TotalEnergies nemzetközi energiaipari cég, amely küldetésének tartja mindannyiunk energiaszükségleteinek tartós kielégítését, innovációval és cselekvéssel.

A TotalEnergies mint a világ 4. legnagyobb és Európa első számú olaj- és gázipari cége, továbbá a vegyipari ágazat meghatározó szereplője, több mint 130 országban képviselteti magát mintegy 99.000 munkatárssal. 

Magyarországon a TotalEnergies Marketing Hungary Kft. 30 munkatárs közreműködésével, 2 területen van jelen: a kenőanyagok (közlekedési- és ipari kenőanyagok) és a specialitások (oldószerek, bitumen, speciális folyadékok) üzletágakban.

A cég tevékenységi területéből adódóan folyamatosan keresünk műszaki végzettségű kollégákat termékeink értékesítésére. Ha szeretne sikereink részese és dinamikus, felkészült értékesítő csapatunk tagja lenni, elkötelezetten dolgozni célkitűzéseink megvalósításáért, küldje el a jelentkezését még ma!

A TotalEnergies Marketing Hungary Kft. állandó állásajánlatait megtekintheti itt!

Állandó állásajánlataink

Aktuális állásajánlataink

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.