Skip to content

Olyan képzési programokat kínálunk, melyek segítséget nyújtanak az ipari kenőanyagok használatához illetve azok alkalmazásához.

Versenyképesség, berendezések biztonsága, az emberek egészsége és a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartása minden ipari ágazat fő feladata.

Ezeken a területeken a kenőanyagoknak alapvető szerepük van. Helyes használat esetén növelhetik a teljesítményt, meghosszabbíthatják a termelőberendezések élettartamát és fokozhatják azok biztonságosságát, valamint a kiszolgáló személyzet egészségvédelmét és a környezet kímélését.

Az ipari kenőanyagok használata, a biztonság és a környezetvédelem is a fejlesztések fontos részét képezik.

Minden képzési program professzionális oktatás formájában kerül átadásra.

LubAnac

Az olaj a gépek műszaki állapotának jelzője. Az LubAnac elemzések minősége és pontossága kézzelfogható előnyökkel jár a megnövekedett termelékenység és a karbantartási és kenési költségek csökkentése szempontjából:
• A gép mechanikus állapotát és olajszintjét figyelemmel lehet kísérni anélkül, hogy a gépet le kellene állítani vagy szétszerelni.
• Rendellenességek észlelése: a gépalkatrészek korai kopása, szennyeződések vízzel, porral, stb.
• Csökkenti a kenőanyag-fogyasztást a kenési periódusok meghosszabbításával.

Teljes ajánlat minden ipari alkalmazáshoz:
• LubAnac Industry - ipari olajok elemzése,
• LubAnac Coolant - hűtőfolyadékok elemzése,
• LubAnac Gas - gázmotor olajok elemzése,
• LubAnac Expert - közlekedési kenőanyagok:  sebességváltók, mechanikai alkatrészek, motorokban használt kenőanyagok vizsgálata

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.