Skip to content

Javítsa a járműparkja menedzsmentjét, csökkentse az üzemi költségeket, és optimalizálja a géptípusok karbantartását.

Az LubAnac egy olaj és hűtőfolyadék összehasonlító elemzés (Lub Analysis compared) a személyautók, gépek és ipari berendezések számára. A progresszív megfigyelő rendszernek köszönhetően komplex elemzést kaphat az üzemeltetésről.

 1. A leállások csökkenté
  Előzze meg a járműparkja mechanikus meghibásodásait

 2. Meghosszabbított élettartam
  Csökkentse a mechanikus alkatrészek túlzott kopását

 3. A teljes költségek csökkentése
  Optimalizálja a járműpark amortizációját

 

A teljes költségek csökkentése - Optimalizálja a járműpark amortizációját

 

Hogy működik az olajelemzés a gyakorlatban

 1. 1

  Minták beküldése
  Küldje be nekünk a gépeiből a használt olajmintát

 2. 2

  Mintaelemzés és összehasonlítás
  Elvégezzük a minták elemzését és összevetjük az értékeket az adatbázisunkkal.

 3. 3

  Értékelés
  Az elemzés értékelésének eredményét a kézbesítéstől számított 48 órán belül elküldjük.

<img alt="LubAnac" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NjUxMzk1NTU7czozOiJfc3QiO3M6MTA6IjU2NjM4NTVhNTciO30%3D/photo-72004-lubanac.jpg" />

Az LubAnac szolgáltatás a preventív karbantartás és használt olaj elemzésén alapuló gépjármű park kezelési rendszer eszköze, amely az ügyfél TCO költségeinek jelentős csökkentését biztosítja:

 • A lehetséges hibák megelőzése
 • A kenőanyagok és a mechanikus részek kopásának rendszeres ellenőrzése
 • A gépek élettartamának és megbízhatóságának megerősítése
 • A csereintervallumok szokásos optimalizációja

A szakmai területről származó vevőink az autóiparban (közúti és terepjáró járművek), az ipari és a tengerészeti (belföldi és nemzetközi) szektorban működnek. Az LubAnac diagnosztikai szolgáltatást a TotalEnergies kirendeltségek már világszerte forgalmazzák a felhasználóknak.

Az eredményeket e-mailbe küldjük el, vagy elérheti a kereskedelmi képviselőnknél. A nagyobb mennyiségű riportjai esetén hozzáférést biztosítunk az LubAnac extranetünkhöz.

 

Az LubAnac gyors és felhasználóbarát diagnosztikai hozzáállás minden elemzés optimális kezelési funkcióival:

 

 • Valós idejű hozzáférés a végrehajtott diagnózisokhoz
 • Az eredmények exportálhatók a TIG 6 karbantartás szoftverbe
 • Az eredmények elérhetők PDF és XLS fájlformátumban
 • Tevékenység előzmények
 • Az alkatrészek fejlesztésének grafikus ábrázolása
 • A helyes és az analitikus adatokkal szembeni követelmények
 • Az új technika on-line regisztrációja

Kulcsfontosságú játékos
A gyártási ágazatunkkal, a beszállítói láncunkkal és a több mint 150 országban lévő kereskedelmi képviseleteinkkel a kenőanyagok teljes palettáját kínáljuk.

Támogatás és partnerség
A helyi műszaki képviseletünknek köszönhetően a TotalEnergies biztosítja a magas szintű szolgáltatásokat, a karbantartási költségek csökkentésére optimalizálva.

Referencia & OEM
Együttműködünk a berendezések, gépek és felszerelések gyártóival azért, hogy haladó technológiai termékeket fejlesszünk az optimális teljesítmény és a berendezéseinek védelme érdekében.

Innováció és kutatás
A biotechnológiába fektetünk a legolcsóbb anyagok felkutatása érdekében az energetikai hatékonyság elérése érdekében a kutatóközpontjainkban fejlesztett receptek révén.

Minőség és környezetvédelem
Az ISO 9001 kenőanyag tanúsítvány biztosítja a minőség hosszútávú kötelezettségét. Már a fejlesztés kezdeti szakaszától a minimálisan méregező hatású, környezetbarát termékek létrehozására összpontosítunk.

Lépjen kapcsolatba a szakértőinkkel

 

Fedezze fel további szolgáltatásainkat

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.