Skip to content

Első osztályú módosított aszfalt - megoldás a forgalom és éghajlati viszonyok szempontjából erősen terhelt útburkolatok számára.

A történelem során soha nem járt ennyi jármű az utakon. Számuk napról napra növekszik. A növekvő forgalmi terheléssel együtt nőnek a közúthálózat teherbírására és teljesítményére vonatkozó követelmények is. Eme igények kielégítéséhez olyan anyagok választására van szükség, amelyek hosszú éveken át ellenállnak a terhelésnek.

A STYRELF polimer módosítású aszfaltok a legmagaseabb igényeket is kielégítő bitumenkeverékek gyártására is alkalmasak. Mindezt a több mint 30 éves tapasztalat is igazolja. A módosított STYRELF bitumen hatékony alkalmazására jó példa a "STYRELF - 19 éves élettartam az autópályán, egyetlen repedés nélkül" című esettanulmány.

 A ngy terhelés és az alacsony hőmérséklet, valamint a kifáradás okozta repedések keletkezésével szembeni ellenállóképességének köszönhetően a STYRELF termékcsalád ideális megoldást jelent hidak, repülőterek és kikötői rakodóhelyek építése során.

Valamennyi kötőanyag a szállítást követően azonnal felhasználható, de további tárolás esetén sem igényel újrakeverést. A bitumen többféle besorolással elérhetők, hogy valamennyi igényének megfelelhessünk. 

A termék biztonsági adatlapjai az alábbi hivatkozás alatt érhetők el.

A termékcsalád jellemzői:

  • hosszú évek során igazolt minőség, széles körű felhasználási lehetőségekkel,
  • az aszfaltok gyártása a EN 14023 szabványnak megfelelnek,
  • kiváló ellenállóképesség a nagy terhelés és az alacsony hőmérséklet okozta repedések keletkezésével szemben,
  • kiváló kohézió és rendkívül jó tapadási paraméterek,
  • széles plaszticitási tartomány és megnövekedett ellenállóképesség az öregedéssel szemben.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.