Skip to content

Világszerte építünk elektromosautó-töltőállomásokat. Tekintse meg

Elektromos autója töltésekor előfordulhat, hogy erre éppen a TotalEnergies logóval ellátott töltőállomáson kerül sor.

A TotalEnergies nyilvános elektromosautó-töltőállomását igénybe vevő ügyfelek

blog/elektromosauto-toltoallomasok-vilagszerte

Az elektromobility terén nem kis célokat tűztünk ki: 2025-ig több, mint 150 000 töltőállomás telepítését tervezzük Európában. Az egyik legnagyobb töltőállomás-üzemeltetővé szeretnénk válni.

És jó úton haladunk efelé. 2020 óta a világ számos városában építünk vagy már üzemeltetünk elektromosautó-töltőállomásokat, például:

  • Amszterdam és környéke (22 000 töltőállomás)
  • Antwerpen (3000)
  • London (1 700)
  • Szingapúr (1500)
  • Wuhan (11 000)

Az elektromosautó-töltőállomások tervezése, kivitelezése és üzemeltetése során szerzett tapasztalatainkat Magyarországon is készek vagyunk hasznosítani – tekintse meg a TotalEnergies töltőállomás-kínálatát.

Hogyan működik ez Belgiumban?

Belgiumban vezető szereplő vagyunk az elektromos mobilitás piacán. Töltőállomásokat Brüsszelben is üzemeltetünk, és a közelmúltban Gentben kötöttünk szerződést további 800 nyilvános töltőállomás kiépítésére olyan járművezetők számára, akiknek nincs lehetőségük elektromos autójuk feltöltésére saját töltőberendezésükön az otthonukban vagy a munkahelyükön.

 

A TotalEnergies magán elektromosautó-töltőállomását igénybe vevő ügyfelek

 

Töltőállomások telepítését Gentben a lakosok, cégek, taxiszolgáltatók, autómegosztó szolgáltatók és más autósok telephelyük, munkahelyük vagy otthonuk közelében közvetlenül igényelhetik. Az új genti töltőállomások 100%-ban megújuló áramforrással fognak működni, amelyet az Északi-tenger szélerőműparkjaiban állítanak elő Belgium partjainál.

Tekintse meg a videót: Hogyan használja a DHL a TotalEnergies EV Charge töltőállomását

 

 

Nagysebességű töltés

Belgiumban a benzinkutaknál is bővítjük a nagyteljesítményű töltőállomások hálózatát, illetve az egész országban folytatjuk a töltőberendezések telepítését cégek és járművezetők részére.

Franciaországban a TotalEnergies évente 200 millió eurót fordít arra, hogy az autópályák és gyorsforgalmi utak mellett található több mint 150 benzinkútját nagyteljesítményű elektromosautó-töltőállomással szerelje fel.

 

Ügyfél a TotalEnergies nagysebességű elektromosautó-töltője mellett

 

Járműtípustól függően 6 perc nagysebességű töltés 100 kilométer hatótávot és az akkumulátor 80%-os feltöltöttségét képes biztosítani körülbelül 20 perc utántöltés alatt.

A TotalEnergies főként nagyteljesítményű, 175 kW töltőket kínál, és a jövőben akár 300 kW teljesítményt is szolgáltat majd ügyfeleinek.

Ha az elektromobilitás témája felkeltette érdeklődését, ne habozzon, tekintse meg töltőállomás-kínálatunkat, és lépjen velünk kapcsolatba.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.