Skip to content

Kitaláltunk a Quartz motorolajok számára egy környezetkímélőbb csomagolást, szállítást és tárolást

A Quartz Box nemcsak egy új csomagolás. Ez egy olyan módszer, amely mind az autószerelők, mind az autószervizek dolgát megkönnyíti, csökkenti a hulladékot, és az olajok környezetterhelő hatását. Egyúttal jelentősen megkülönböztet a konkurenciától. Hogy lehetséges ez? Olvasson tovább.

Egy autószerelő a szervizben az olajkád csavarját lazítja

 

Az új megoldásunk a Quartz Box az autószervizeknek, autóműhelyeknek, autójavítóknak és garázsoknak szolgál – vagyis a szakmabelieknek, akik gyakran cserélik vagy töltik fel a  Quartz motorolajokat. Miért hozzuk forgalomba? Mit ígér a Quartz Box?

Hogyan könnyíthető meg az autószerelők élete

Folyamatosan gyűlnek az új szabványok, változnak a motor típusok, és növekszenek a modern kenőanyagokkal, olajokkal és folyadékokkal szembeni ismereti igények. A gépjármű motorolajoknál ugyanakkor nem a műszaki paraméterek jelentik az egyedüli minőségi kritériumot.

Amikor megkérdeztük a vevőinket-autószerelőinket, mi számukra a legfontosabb a kenőanyagokkal folytatott munkában, és hogyan könnyíthető meg az életük, a legtöbben ezt mondták: a könnyű és gyors használat, helytakarékosság, ellenálló képesség és a csomagolási hatékonyság. Ezért fogtunk egy új, méretre szabott megoldás kidolgozásához – de a Quartz Box-szal még ennél is tovább léptünk.

 

Quartz Box kartondoboz

Fenntarthatóság, mint versenyelőny az autószervizek számára

Az autószervizek napjainkban a munkabiztonság növelését, a költségek csökkentését, a szolgáltatások minőségének fenntartását is szem előtt tartják, de oda kell figyelniük a műanyagok és a hulladékok mennyiségének csökkentésére is.

A fenti témák aktív kezelését várják el az autószervizektől a hétköznapi sofőrök, az ellenőrző tevékenységet folytató szervek, a céges ügyfelek a tenderekben, vagy például hitelintézetek a hitelek folyósításakor.

„A járművezetők 64%-a rendkívül komolyan veszi a fenntarthatóságot, és nemcsak az új autó beszerzésekor, hanem a szerviz kiválasztásakor is befolyásolja a jövőbeli döntéseiket. Ami a legérdekesebb, hogy ezek a válaszadók minden korcsoportban és jövedelmi szintben megtalálhatók,“ olvasható a kutatásban amelyen 2021-ben 8 500 ügyfél vett részt az USA-ból, Kínából és nyolc európai tagállamból.

Bizonyos autószervizek ezért a környezettudatosságot már a munkahelyi eljárásaikba is átültették az előírások keretein felül. A fenntarthatóság ezért a vállalkozásuk részévé és versenyelőnnyé kovácsolódik az új vevők és a munkatársak felkutatásakor.

A Quartz Box egyaránt gondol a profikra, a természetre és a társaságra is

Jó hír, hogy az Quartz motorolajok új csomagolása teljességgel megfelel a fenti kihívásoknak. A Quartz Box egy szögletes kartondoboz, amely egy műanyag tasakot és olajkiöntő szelepet kínál. De ennél sokkal többet tud.

  • Először is, a Quartz Box megkönnyíti a munkát: Hatosával polcokra rakható, amivel többlet helyet takarít meg. A kartondobozon belüli kenőanyagot tartalmazó Cheertainer® rendkívül szakadásálló. Az új tervezésű szelep csökkenti a folyadékkiömlés kockázatát, amivel növekszik a biztonság és az üzem tisztasága.
     
  • Másodszor, a Quartz Box költséget spórol: A dizájn az olaj teljes (99,9%-os) kihasználását lehetővé teszi, hogy a pénzéért a maximumot kapja és a minimálisra csökkentse a hulladékot. Egy raklapnyi szállítmányba 20%-kal több fér, mint a korábbi csomagolások esetében, ami kevesebb úton lévő teherautót igényel.
     
  • Harmadszor, a Quartz Box környezetkímélő: Akár 86%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a korábbi 20 literes csomagolással szemben. A karton 100%-ban újrahasznosítható. Miután kiürül a Quartz Box, a tasakos karton könnyen ártalmatlanítható, ráadásul a korábbi csomagolás ártalmatlanítási költségeinek a töredékéért.

 

Tekintse meg a részletes Quartz Box ajánlatot és próbálja ki a gyakorlatban.

A Quartz Box egy érdekes alternatíva a meglévő csomagolásokkal és a kannákkal szemben. A
COkibocsátást csökkentő kímélő kenőanyagainkkal együtt új lehetőségeket nyitunk az autószervizeknek, hogyan jussanak hosszútávon fenntartható értékhez a vevők, a dolgozóik és a környezetük számára.

 

Kiadás dátuma: 2022.04.21.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.