Skip to content

Kitaláltunk a Quartz motorolajok számára egy környezetkímélőbb csomagolást, szállítást és tárolást

A Quartz Box nemcsak egy új csomagolás. Ez egy olyan módszer, amely mind az autószerelők, mind az autószervizek dolgát megkönnyíti, csökkenti a hulladékot, és az olajok környezetterhelő hatását. Egyúttal jelentősen megkülönböztet a konkurenciától. Hogy lehetséges ez? Olvasson tovább.

Egy autószerelő a szervizben az olajkád csavarját lazítja

 

Az új megoldásunk a Quartz Box az autószervizeknek, autóműhelyeknek, autójavítóknak és garázsoknak szolgál – vagyis a szakmabelieknek, akik gyakran cserélik vagy töltik fel a  Quartz motorolajokat. Miért hozzuk forgalomba? Mit ígér a Quartz Box?

Hogyan könnyíthető meg az autószerelők élete

Folyamatosan gyűlnek az új szabványok, változnak a motor típusok, és növekszenek a modern kenőanyagokkal, olajokkal és folyadékokkal szembeni ismereti igények. A gépjármű motorolajoknál ugyanakkor nem a műszaki paraméterek jelentik az egyedüli minőségi kritériumot.

Amikor megkérdeztük a vevőinket-autószerelőinket, mi számukra a legfontosabb a kenőanyagokkal folytatott munkában, és hogyan könnyíthető meg az életük, a legtöbben ezt mondták: a könnyű és gyors használat, helytakarékosság, ellenálló képesség és a csomagolási hatékonyság. Ezért fogtunk egy új, méretre szabott megoldás kidolgozásához – de a Quartz Box-szal még ennél is tovább léptünk.

 

Quartz Box kartondoboz

Fenntarthatóság, mint versenyelőny az autószervizek számára

Az autószervizek napjainkban a munkabiztonság növelését, a költségek csökkentését, a szolgáltatások minőségének fenntartását is szem előtt tartják, de oda kell figyelniük a műanyagok és a hulladékok mennyiségének csökkentésére is.

A fenti témák aktív kezelését várják el az autószervizektől a hétköznapi sofőrök, az ellenőrző tevékenységet folytató szervek, a céges ügyfelek a tenderekben, vagy például hitelintézetek a hitelek folyósításakor.

„A járművezetők 64%-a rendkívül komolyan veszi a fenntarthatóságot, és nemcsak az új autó beszerzésekor, hanem a szerviz kiválasztásakor is befolyásolja a jövőbeli döntéseiket. Ami a legérdekesebb, hogy ezek a válaszadók minden korcsoportban és jövedelmi szintben megtalálhatók,“ olvasható a kutatásban amelyen 2021-ben 8 500 ügyfél vett részt az USA-ból, Kínából és nyolc európai tagállamból.

Bizonyos autószervizek ezért a környezettudatosságot már a munkahelyi eljárásaikba is átültették az előírások keretein felül. A fenntarthatóság ezért a vállalkozásuk részévé és versenyelőnnyé kovácsolódik az új vevők és a munkatársak felkutatásakor.

A Quartz Box egyaránt gondol a profikra, a természetre és a társaságra is

Jó hír, hogy az Quartz motorolajok új csomagolása teljességgel megfelel a fenti kihívásoknak. A Quartz Box egy szögletes kartondoboz, amely egy műanyag tasakot és olajkiöntő szelepet kínál. De ennél sokkal többet tud.

  • Először is, a Quartz Box megkönnyíti a munkát: Hatosával polcokra rakható, amivel többlet helyet takarít meg. A kartondobozon belüli kenőanyagot tartalmazó Cheertainer® rendkívül szakadásálló. Az új tervezésű szelep csökkenti a folyadékkiömlés kockázatát, amivel növekszik a biztonság és az üzem tisztasága.
     
  • Másodszor, a Quartz Box költséget spórol: A dizájn az olaj teljes (99,9%-os) kihasználását lehetővé teszi, hogy a pénzéért a maximumot kapja és a minimálisra csökkentse a hulladékot. Egy raklapnyi szállítmányba 20%-kal több fér, mint a korábbi csomagolások esetében, ami kevesebb úton lévő teherautót igényel.
     
  • Harmadszor, a Quartz Box környezetkímélő: Akár 86%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a korábbi 20 literes csomagolással szemben. A karton 100%-ban újrahasznosítható. Miután kiürül a Quartz Box, a tasakos karton könnyen ártalmatlanítható, ráadásul a korábbi csomagolás ártalmatlanítási költségeinek a töredékéért.

 

Tekintse meg a részletes Quartz Box ajánlatot és próbálja ki a gyakorlatban.

A Quartz Box egy érdekes alternatíva a meglévő csomagolásokkal és a kannákkal szemben. A
COkibocsátást csökkentő kímélő kenőanyagainkkal együtt új lehetőségeket nyitunk az autószervizeknek, hogyan jussanak hosszútávon fenntartható értékhez a vevők, a dolgozóik és a környezetük számára.

 

Kiadás dátuma: 2022.04.21.

Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.