Skip to content

A "Stop Card" projekt célja, hogy ne legyünk közömbösek a környezetünkkel szemben a munkahelyen, és mindenek előtt félelem nélkül kifejezhessük a biztonságot illető nézeteinket.

Ismeretes, hogy a munkahelyi kockázatokat gyakran alábecsülik. Közös stratégiánk alapja éppen ezért lett a személyek, az eszközök és a környezet biztonsága.

Valamennyi baleset megelőzhető, mégpedig önkontrollnak és a környezetre való odafigyelésnek köszönhetően. A projekt a TotalEnergies vállalat valamennyi dolgozóját, a külső munkavállalókkal együtt, illetékességgel és felelősséggel ruházza fel arra vonatkozóan, hogy szankciók kockázata nélkül leállítson bármely tevékenységet, viselkedést vagy helyzetet a TotalEnergies munkahelyein, amelyek nem tekinthetők biztonságosnak, vagy amennyiben úgy véli, hogy az adott körülmények balesethez vezethetnek.

A TotalEnergies vállalat valamennyi alkalmazottja vagy dolgozója saját kártyával rendelkezik, amelyen megtalálja az ilyen helyzetben megfelelő eljárást, világosan kijelölt lépésekkel együtt.

A Stop Card  program a TotalEnergies mindannyiunk biztonságára fókuszáló projektje.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.