Skip to content

Az ipari folyamatok alapos ismeretének köszönhetően a kenőolajokat és zsírokat az önök igényeihez igazítva fejlesztettük ki. Acélipari, vegyipari, energia és autóipari, fémmegmunkáló, kohászati, bányászati, építőipari, papíripari és élelmiszeripari, valamint különböző szükségleti cikk gyártók szakértőivel dolgozunk együtt. Számunkra prioritás, hogy a jobbá tegyük vevőink termelését. Több olyan kutatóközponttal rendelkezünk, ahol a vegyészet, mechanika és tribológia szakértői dolgoznak együtt. Az iparág gépgyártóival történő szoros együttműködés lehetőséget ad termékeink fejlesztésére és tesztelésére, valamint a gépeik és berendezéseik optimális teljesítményének és védelmének garantálására.

Környezetre veszélytelen és környezetkímélő termékek

Elkötelezett hívei vagyunk a biztonságnak, egészség- és környezetvédelemnek. Kutató és fejlesztő csapataink az üvegházhatású gázok emissziócsökkentésére törekednek, növelik termékeink biológiai lebomlásának mértékét és újrahasznosítási lehetőségét.

Magas hozzáadott értékű szolgáltatások.

A kenőanyagok és az ipar piaci környezetének ismerete segít minket abban, hogy optimalizáljuk berendezéseik termelékenységét, ezáltal is növelve az önök versenyképességét. Előnyt szerezhetnek ajánlásainkból, szakvéleményeinkből és értékesítés utáni szolgáltatásainkból: kenőanyagok racionalizálása, a megelőző karbantartást támogató LubAnac -kenőanyagok laboratóriumi vizsgálat, és képzési programunk munkatársai kenőanyag felhasználási ismereteire vonatkozóan.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.