Skip to content

A TotalEnergies csoport az energia ipar számára egy teljes termékcsaládot fejlesztett ki. Meggyőződésünk, hogy a berendezések megbízhatósága és teljesítménye a termelési folyamat kulcsfontosságú tényezői. A termékeink által biztosított minőség megalapozza az ön sikerét.

A TotalEnergies Csoport kenőanyagai a kutatási eredményeink és az energiaszektor vezető gépgyártóival történő együttműködés eredményeként jöttek létre, és magas teljesítményt biztosítanak. 

Kenőanyag kínálatunk az energiaipar számára

Gázmotor-olajok 

A TotalEnergies Csoport megalkotta NATERIA kenőanyag termékcsaládját, mely kifejezetten a gázmotorok hatékonyságának biztosítására került kifejlesztésre.

Gázmotorokhoz és kompresszorokhoz készült kenőolaj termékcsaládunk előnye abban rejlik, hogy bármilyen fajta üzemanyaggal kompatibilis. A NATERIA kenőanyagok a berendezésgyártók igényei szerint készültek és a gázmotoroknak a lehető legmagasabb mértékű védelmet nyújtják. Az ebbe a termékcsaládba tartozó olajok használata maximális teljesítményt biztosít. Termékeink minősége garanciát biztosít:

  • az olajcsere periódusok meghosszabbítására,
  • a jobb hőstabilitásra, oxidációval és nitridációval szembeni ellenállásra,
  • a kiváló kopás és korrózió elleni védelemre,
  • az üledékképződés és lerakódások mennyiségének csökkenésére.

Turbinaolajok

A PRESLIA olajok gáz-, gőz- és kombinált ciklusú turbinák kenésére lettek kifejlesztve. Összetételük gazdag tapasztalatok és a turbinagyártók legszigorúbb elvárásainak való megfelelés eredménye.

Az oxidációval szembeni kiváló ellenálló képességük az olajcserék közötti időtartam növekedését eredményezik. 

Kiváló légelváló, vízelváló és habzásgátló tulajdonságai biztosítják a berendezések megfelelő működését.

A nagy igénybevétellel szembeni ellenállás növelése érdekében az olajok extrém nyomás és kopás elleni speciális adalékanyagokat tartalmaznak.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.