Skip to content

BIOMULTIS EP 2

Nagy hatékonyságú biológiailag lebomló lítium bázisú kenőzsírok extrém terheléshez, olyan környezetvédelmi szempontból érzékeny területeken üzemeltetett közúti és terepjáró járművekhez kifejlesztve, mint a mezőgazdasági, közüzemi munkák, erdő- és vízgazdálkodás és tengeri szállítás gépei. Többfunkciós kenőanyag, kifejezetten vizes, poros illetve száraz környezetben közepes terhelés és sebesség mellett dolgozó csapágyak, siklócsapágyak vagy kardáncsuklók kenésére történő alkalmazásra kifejlesztetve a közlekedés, mezőgazdasági termelés és terepjáró gépkocsik számára.

  • ISO 6743-9: L-XCEEB 2
  • DIN 51502: KP2K-30

BIOMULTIS SEP 2

Többfunkciós biológiailag lebomló lítium-kalcium bázisú kenőzsír. Különféle üzemi környezetben, különböző kenési igényekhez, különösen olyan magasabb üzemi hőmérséklethez került kifejlesztésre, ahol a szokásos lítium kenőanyagok nem biztosítanak megfelelő védelmet. Összetétele a golyós-, sikló- és gördülőcsapágyak, kardáncsuklók, alvázak és egyéb lökésszerű- vagy vibrációs terhelésnek kitett szerkezetek kenésére teszi alkalmassá. Közlekedésben, mezőgazdasági termelésben és terepjáró gépkocsikban használható.

  • ISO 6743-9: L-XDDEB 2
  • DIN 51502: KPE2N-35

BIOADHESIVE PLUS

Kiváló tapadású és víz kimosó hatásának ellenálló, biológiailag lebomló kalciumos kenőzsír.

A BIOADHESIVE PLUS fém alkatrészek víz (ideértve a tengervizet is) jelenlétében történő védelmére speciálisan kifejlesztett kenőzsír hajóipari és kikötői berendezések kenésére, valamint csúszópályák, kábelek, kötelek, csörlők, láncok védelmére... A kenőanyag kiválóan megfelel a pótalkatrészek statikus védelmére. A fokozottan érzékeny, környezetvédelmi területeken megtalálható veszteséges kenésekhez is használható.

  • ISO 6743-9 : L-XBBIA 1
  • DIN 51 502 : ME1E –20 

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.