Skip to content

CIRKAN RO 32 - 460

Adalékanyag tartalmú ásványi olaj a magas hőmérsékleten üzemeltetett mozgó részek kenésére ideális viszkozitással. Korrózió elleni védelmet nyújt és kimagasló az oxidációval szembeni ellenállása. Kiváló habosodás elleni tulajdonságok.

  • ISO 6743/4 HL
  • ISO 6743/6 CKB
  • ISO 11158 HL
  • ISO 12925-1 CKB

CORTIS SHT 200 

Szintetikus olaj nagyon magas hőmérséklet mellett dolgozó mozgó szerkezetekhez. Nagyon jó korrózióval szembeni tulajdonságokkal, melyek garantálják a fém alkatrészek védelmét. Akár +240°C hőmérséklet mellett is biztosítja a berendezés állandó kenését.

CORTIS XHT 68, 245, 320

A Cortis XHT egy szintetikus olaj, mely különösen alkalmas a mozgó szerkezetek nagyon magas hőmérséklet melletti kenésére. Görgősláncok, szállítógörgők, bütykök és egyéb szárítókemence szerkezetek kenésére használható. Falemezek folyamatos gyártásánál használt láncok és vezetőprofilok kenéséhez. Akár +280 °C hőmérsékletig biztosítja a szerkezetek folyamatos kenését. Meggátolja a kemény és szilárd üledékek és ragadós lakkok magas hőmérséklet melletti kialakulását: kiváló hőstabilitás.

MISOLA  ASC  100-320

Hamumentes ásványi olaj papíripari gépek nagy terhelésű csapágyainak kenéséhez. Száraz és nedves környezetben történő kenéshez is megfelelő. Jó hőstabilitásának és oxidációval szembeni ellenállásának köszönhető hosszú élettartam. Korrózióval szembeni ellenállása vízben lévő savak hatása esetén is nagyon jó.

  • ISO 12925-1CKD Voith-Metso-SKF-FAG

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.