Skip to content

MULTIS COMPLEX SHD 00, 32, 100, 220, 460

Nagy hatékonyságú lítium-kalcium komplex bázisú szintetikus kenőzsír extrém terhelésekhez. Olyan különféle nehéz üzemi körülmények közötti, főleg magas vagy alacsony hőmérséklet melletti ipari alkalmazások kenésére javasolt, melyeknél a lítium szappanos vagy a lítium komplexum bázisú normál kenőanyagok már nem elegendőek. Speciálisan a papírgyártás száraz szakaszához, tekercselés finishelés hengercsapágyaihoz.

  • ISO 6743-9: L-XEEHB 00, 2 vagy 1/2
  • DIN 51502: KP2, 00 vagy 1/2 P-50

MULTIS COMPLEX EP 2, 3

Lítium-komplex bázisú többfunkciós kenőanyag nagy terheléshez és magas hőmérséklethez. Bármilyen, de különösen magas hőmérsékleten üzemelő alkatrészek kenésére lett kifejlesztve, ahol a lítium szappan alapú kenőzsírok már nem elegendőek. Közlekedésben, földművelésben és terepjáró autókban használt nagy igénybevételű sikló- és golyóscsapágyak, kerékcsapágyak, alvázak és különböző lökésszerű és vibrációs terhelésnek kitett alkalmazások kenésére szolgál. NLGI 2 fokozatot igénylő ipari alkalmazások fő kenőanyagaként használható. Extrém nyomásnak és magas hőmérsékletnek ellenálló kenőzsír.

  • ISO 6743-9: L-XBE HB 2 vagy 3
  • DIN 51502: KP2P vagy 3N- 20

MULTIS COMPLEX HV 2

Többfunkciós kenőzsír lítium-komplex bázisú magasabb viszkozitású alapolajjal olyan extrém nyomásnak és magas hőmérsékletnek kitett nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, melyeknél a szokványos lítium kenőanyagok felhasználása korlátozott.  Nedves és poros környezetben üzemeltetett nagy igénybevételű gördülő- és golyóscsapágyak, univerzális csapok, alvázak és különböző lökésszerű terhelésnek és vibrációnak kitett közlekedési, mezőgazdasági és építőipari szerkezetek kenésére szolgál.

  • ISO 6743-9:L-XBEHB 2
  • DIN 51502:KP2P-30 

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.