Skip to content

TORILIS

Különböző iparágakban (gumi-, műanyag-, textil- és bőripar, nyomtatópatron megmunkálás és gyártás) technológiai olajként használt tisztán ásványi olajok. Szennyeződések és por letapadását meggátló anyagként is használatos. Szűk lepárlási tartományának köszönhetően keverékekhez is kiválóan használható.

FINAVESTAN

Gyógyszeripari minőségű gyógyászati fehér olajok következő ágazatokhoz: gyógyszerészet (segédanyagok), kozmetika (alapnyersanyag), műanyagok (PS plasztifikátor és más polimerek, élelmiszer csomagoló anyagokhoz), élelmiszeripar (hatályos jogszabályokkal összhangban). Nagyfokú tisztaság. Szagtalan, íztelen és színtelen. Ként és aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz.

Ezeknek az olajoknak az alkalmazására a helyi hatályos jogszabályokat kell alkalmazni.

  • European Pharmacopoeia, utolsó kiadás,
  • British Pharmacopoeia, BP 2001,
  • French Pharmacopoeia Française, 10. kiadás,
  • US Pharmacopoeia, utolsó kiadás,
  • US FDA, 21 CFR 172.878 et 21 CFR 178.3620(a), fehér ásványi olaj,
  • 2011/10/CE Európai Irányelv (a Műanyagok és élelmiszerekkel való véletlenszerű érintkezés veszélyének kitett anyagokról szóló 2007/19/EC, 2004/19/EC és a 2002/72/EC irányelvek helyébe lépett)

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.