Skip to content

Alegnagyobb cégek beszállítójaként és a vezető papírgép-gyártókkal való együttműködésünknek köszönhető, hogy a TotalEnergies az egyik legnagyobb szolgáltató, amely a famegmunkálástól a papírgépekig a termékek teljes skáláját kínálja, beleértve az olyan speciális alkalmazásokat, mint a hullámos csomagolóanyagok és az élelmiszeripari kenőanyagok.

Miért válasszuk a TotalEnergies-t?

 1. 1

  Minőség és környezet
  Hosszú távú minőségi
  elkötelezettség, melyet az ISO
  900 tanúsítvány igazol.

 2. 2

  Innováció és kutatás
  Beruházunk a biotechnológiákba
  a legnagyobb hatékonyság
  eléréséhez.

 3. 3

  Referencia & OEM
  Együttműködünk berendezések,
  gépek és eszközök gyártóival.

Teljes termékpaletta a hatékonyabb üzemeltetés érdekében

Fa feldolgozásának folyamata

Megoldásunk

Találja meg a megfelelő kenőanyagot a gépei üzemeléséhez

Válassza ki a megfelelő olajat, hány literre van szüksége, az adagolását és az igényeinek megfelelő műszaki specifikációkat.

Termékeinket a fő OEM gyártókkal együttműködve fejlesztettük ki, többek között a Metso, a Valmet, a Voith, az Andritz és az Allimand cégekkel.

 

Szolgáltatások

 

Tudjon meg többet

Jelenleg minden típusú cégnek szállítunk folyadékot: kis független műhelyeknek, középvállalatoknak és nagy multinacionális konszerneknek.

Kenőanyagaink széles választéka garancia arra, hogy mindig találunk megoldást az Ön egyedi igényeire. Többcélú kenőanyagokat, valamint speciális alkalmazásokat, például hullámos csomagolóanyagokat és élelmiszeripari kenőanyagokat tartalmaz. Szakértőink olyan módszereket keresnek, amelyekkel maximalizálhatják gépeik teljesítményét.

Lépjen kapcsolatba régiója TotalEnergies területi képviselőjével. Örömmel állunk rendelkezésére egy konzultáció erejéig a legmegfelelőbb folyadék kiválasztásának érdekében, amelyet ezután kipróbálhat.

Lépjen kapcsolatba területi képviselőinkkel, akik segítenek a termék kiválasztásában és az árral kapcsolatban.

A folyadékokat három fajta kiszerelésben szállítjuk:

 • 1000l konténer,
 • 208l hordó,
 • 20l kanna.

Érdeklődne?

Egyéb TotalEnergies termékek

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.