Skip to content

A TotalEnergies Lubrifiants haladó és időtálló kalcium-szulfonát komplex bázisú technológiákat kínál, amelyeket jelentős berendezésgyártókkal szoros együttműködésben fejlesztettek ki. A CERAN kenőanyagok rendkívüli teljesítménye szabadalmaztatott gyártási folyamat eredménye. Ez biztosítja a CERAN kenőzsírok specifikus háromdimenziós morfológiáját.

A legfontosabb tények a CERAN kenőanyagzsírról

A Ceran egy kalcium-szulfonát komplex bázisú, vízálló és extrém terhelésekkel szemben ellenálló kenőzsír. Ez a többcélú kenőzsír nehéz üzemi körülményekre ajánlott, ahol fokozott terhelés alakul ki, ideértve az ütéseket, a poros, nedves vagy magas hőmérsékletű környezetet.
A CERAN kenőanyag alkalmas minden olyan mechanizmus és alkatrész kenésére, amely nagy terhelésnek, ütéseknek és olyan üzemi körülményeknek van kitéve, ahol a kenőanyag gyakran érintkezik vízzel (fokozott antikorróziós képességének köszönhetően sós vagy szennyezett vízzel is boldogul). Rendkívüli teljesítményének köszönhetően globális mértékben bizonyítjuk, hogy a CERAN technológia jelentősen csökkenti az összköltségeket (TCO), például a csapágyhibák számának, a kenőanyag fogyasztásának és a karbantartási igény, illetve a gépek kényszerleállásainak csökkentésével. A CERAN kenőanyagok mindennemű adalék nélkül kiváló védelmet nyújtanak a magas nyomás, a fémek kopása és a korrózió ellen, köszönhetően különleges morfológiájuknak. Vízzel történő szennyeződés esetén a CERAN képes a víz 30-40%-ának az elnyelésére anélkül, hogy állaga vagy a teljesítménye megváltozna. Ennek a kivételes tulajdonságnak köszönhetően a CERAN kenőzsírok a legjobb választást jelentik olyan alkalmazásokban, ahol elkerülhetetlen a víz jelenléte, például az acéliparban, a papírfeldolgozásban és a kitermelőiparban.

 

Milyen előnyöket kínál a Ceran?

 • Fokozott ellenállóképesség a terheléssel és a hőmérsékleti változásokkal szemben
 • Kopás és korrózió elleni védelem
 • Jelentősen csökken a gépek szervizleállásainak száma
 • Csökken a berendezések sérülésének kockázata
 • Növekszik a mechanikai és nyírási stabilitás
 • Rendkívül jó teljesítmény magas és alacsony hőmérsékleteken is
 • Könnyű szivattyúzhatóság
 • Nagy oxidációs stabilitás és ellenállás a kimosással szemben

Ceran – egyedülálló termék, amely:

 • EGYEDI: A szabadalmaztatott gyártási folyamat biztosítja a kristályos kalcittá való átalakulást, amely a nanorészecske méretű micella alapja. Ez kulcsfontosságú a CERAN kenőzsírok egyedülálló tulajdonságainak biztosítása szempontjából.
 • MINDENT EGYBEVETVE: A CERAN a legjobb választás a nehéz körülmények közötti kenésre, ahol a víz mindenütt jelen van, illetve a nagy terhelésnek kitett és magas hőmérsékletű környezetben, például az acéliparban, a papírfeldolgozó és a bányaiparban.
 • TAKARÉKOS: A globális referenciák azt mutatják, hogy a CERAN szabadalmaztatott technológia jelentősen csökkenti a tulajdonnal kapcsolatos teljes költségeket (TCO). Kérésre elkészíthetjük a TCO számításokat igényeinek megfelelően.
 • HATÉKONY: A magas teljesítmény minimális kenőanyagfogyasztáshoz, alacsonyabb karbantartási igényekhez, a csapágyak hosszabb élettartamához vezet. A kevesebb leállás magasabb termelékenységhez vezet.
 • ELLENÁLLÓ ÉS MEGBÍZHATÓ: A CERAN kenőzsírok szénlábnyomáról a VERITAS cég által hitelesített különleges kalkulátor segítségével szerezhet információt. A CERAN technológia jelentősen csökkenti tevékenysége globális szénlábnyomát. Kérje a CO2 csökkentést a saját szükségleteire szabva!

eco-TIPP: Tudta, hogy...?

A TOTAL CERAN kenőzsírok nem tartalmaznak nehézfémet, sem más környezetre káros anyagot. Kenőanyagaink kéz a kézben haladnak a szénlábnyom csökkentésére irányuló és maximálisan környezetbarát megoldások használatára vonatkozó törekvésünkkel. A Ceran kenőzsírok tehát segítenek óvni a természetet.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.