Skip to content

A TotalEnergies Lubrifiants haladó és időtálló kalcium-szulfonát komplex bázisú technológiákat kínál, amelyeket jelentős berendezésgyártókkal szoros együttműködésben fejlesztettek ki. A CERAN kenőanyagok rendkívüli teljesítménye szabadalmaztatott gyártási folyamat eredménye. Ez biztosítja a CERAN kenőzsírok specifikus háromdimenziós morfológiáját.

A legfontosabb tények a CERAN kenőanyagzsírról

A Ceran egy kalcium-szulfonát komplex bázisú, vízálló és extrém terhelésekkel szemben ellenálló kenőzsír. Ez a többcélú kenőzsír nehéz üzemi körülményekre ajánlott, ahol fokozott terhelés alakul ki, ideértve az ütéseket, a poros, nedves vagy magas hőmérsékletű környezetet.
A CERAN kenőanyag alkalmas minden olyan mechanizmus és alkatrész kenésére, amely nagy terhelésnek, ütéseknek és olyan üzemi körülményeknek van kitéve, ahol a kenőanyag gyakran érintkezik vízzel (fokozott antikorróziós képességének köszönhetően sós vagy szennyezett vízzel is boldogul). Rendkívüli teljesítményének köszönhetően globális mértékben bizonyítjuk, hogy a CERAN technológia jelentősen csökkenti az összköltségeket (TCO), például a csapágyhibák számának, a kenőanyag fogyasztásának és a karbantartási igény, illetve a gépek kényszerleállásainak csökkentésével. A CERAN kenőanyagok mindennemű adalék nélkül kiváló védelmet nyújtanak a magas nyomás, a fémek kopása és a korrózió ellen, köszönhetően különleges morfológiájuknak. Vízzel történő szennyeződés esetén a CERAN képes a víz 30-40%-ának az elnyelésére anélkül, hogy állaga vagy a teljesítménye megváltozna. Ennek a kivételes tulajdonságnak köszönhetően a CERAN kenőzsírok a legjobb választást jelentik olyan alkalmazásokban, ahol elkerülhetetlen a víz jelenléte, például az acéliparban, a papírfeldolgozásban és a kitermelőiparban.

 

Milyen előnyöket kínál a Ceran?

 • Fokozott ellenállóképesség a terheléssel és a hőmérsékleti változásokkal szemben
 • Kopás és korrózió elleni védelem
 • Jelentősen csökken a gépek szervizleállásainak száma
 • Csökken a berendezések sérülésének kockázata
 • Növekszik a mechanikai és nyírási stabilitás
 • Rendkívül jó teljesítmény magas és alacsony hőmérsékleteken is
 • Könnyű szivattyúzhatóság
 • Nagy oxidációs stabilitás és ellenállás a kimosással szemben

Ceran – egyedülálló termék, amely:

 • EGYEDI: A szabadalmaztatott gyártási folyamat biztosítja a kristályos kalcittá való átalakulást, amely a nanorészecske méretű micella alapja. Ez kulcsfontosságú a CERAN kenőzsírok egyedülálló tulajdonságainak biztosítása szempontjából.
 • MINDENT EGYBEVETVE: A CERAN a legjobb választás a nehéz körülmények közötti kenésre, ahol a víz mindenütt jelen van, illetve a nagy terhelésnek kitett és magas hőmérsékletű környezetben, például az acéliparban, a papírfeldolgozó és a bányaiparban.
 • TAKARÉKOS: A globális referenciák azt mutatják, hogy a CERAN szabadalmaztatott technológia jelentősen csökkenti a tulajdonnal kapcsolatos teljes költségeket (TCO). Kérésre elkészíthetjük a TCO számításokat igényeinek megfelelően.
 • HATÉKONY: A magas teljesítmény minimális kenőanyagfogyasztáshoz, alacsonyabb karbantartási igényekhez, a csapágyak hosszabb élettartamához vezet. A kevesebb leállás magasabb termelékenységhez vezet.
 • ELLENÁLLÓ ÉS MEGBÍZHATÓ: A CERAN kenőzsírok szénlábnyomáról a VERITAS cég által hitelesített különleges kalkulátor segítségével szerezhet információt. A CERAN technológia jelentősen csökkenti tevékenysége globális szénlábnyomát. Kérje a CO2 csökkentést a saját szükségleteire szabva!

eco-TIPP: Tudta, hogy...?

A TOTAL CERAN kenőzsírok nem tartalmaznak nehézfémet, sem más környezetre káros anyagot. Kenőanyagaink kéz a kézben haladnak a szénlábnyom csökkentésére irányuló és maximálisan környezetbarát megoldások használatára vonatkozó törekvésünkkel. A Ceran kenőzsírok tehát segítenek óvni a természetet.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.