Skip to content

MULTIS EP 2

Lítium-kalcium bázisú több célra is használható kenőzsír nagy terhelésekhez. Terhelt gördülő- és golyóscsapágyak, kerékcsapágyak, univerzális csuklók, alvázak és különböző lökésszerű terheléseknek kitett alkatrészek, valamint nedves, poros vagy száraz környezetben üzemeltetett szerkezetek kenéséhez lett kifejlesztve. NLGI 2 követelményű ipari alkalmazásokhoz megfelelő univerzális kenőanyag.

  • ISO 6743-9: L-XBCEB 2 Jóváhagyva DAIMLER CHRYSLER 67.0
  • DIN 51 502: KP2K -25 

MULTIS XHV 2

Lítium-kalcium bázisú többfunkciós kenőzsír rendkívüli terhelésekhez. Olyan közepes és alacsony sebességen üzemeltetett szerkezetek legkülönfélébb kenésére lett kifejlesztve, melyek nedves, poros és száraz környezetben rendkívül nagy terhelésnek vannak kitéve. Közlekedésben, valamint többfunkciós EP kenőzsírként olyan alacsony fordulatú és magas terhelésű ipari és „terepi“ használatra különösen alkalmas, melynél a kenőanyag gyakran érintkezik vízzel.

  • ISO 6743-9: L-XBCHB 2
  • DIN 51 502: KP2K -20

MULTIS MS 2

A MULTIS MS 2 molibdén diszulfid tartalmú lítium-kalcium szappan alapú kenőzsír nagy terhelésnél történő alkalmazásra.

Jól megfelelő kenőzsír nedves, poros vagy száraz környezetben üzemeltetett, közlekedésbe, mezőgazdaságban, építőiparban stb. alkalmazott legkülönfélébb lökésszerű vagy vibrációs terhelésű szerkezetek kenéséhez.

A kenőanyag nagy terhelés és magas hőmérséklet esetén köztes kenésre is javasolt. Hirtelen túlmelegedés esetén a molibdén-szulfid jelenléte a kent szerkezet kopását, besülését és berágódást megakadályozó megbízható kenést garantál.

  • ISO 6743-9: L-XBCEB 2
  • DIN 51 502: MPF2K -2

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.