Skip to content

ALTIS EM 2

Az ALTIS EM 2 egy poliurea bázisú kenőzsír magas hőmérséklethez és sebességhez elsősorban élettartamig tartó kenések első felöltésére.

Csapágyak, csúszóvezetékek, száraz és mérsékelten nedves környezetben magas hőmérsékletnek kitett fogaslécek, elektromotor csapágyak, generátorok, forró gáz vagy gőz elszívó ventilátorok csapágyainak, szárító csapágyak, szivattyúk, szárítók szállító berendezéseinek csapágyainak kenésére és minden olyan helyen alkalmazható, ahol magas fordulatszám és hőmérséklet egyszerre jelen van.

  • ISO 6743-9: L-XBFEA 2
  • DIN 51502: KP2R- 20

ALTIS SH 2

Szintetikus poliurea bázisú kenőzsír nagy sebességhez, magas hőmérséklethez és extrém terheléshez. Ipari felhasználásra és az élethosszig tartó kenések első feltöltésére fejlesztették ki. Száraz és közepesen nedves környezetben magas hőmérsékletnek kitett csapágyak, csúszócsapágyak és fogaskerekek, elektromos motorok csapágyainak, generátorok, szárítók csapágyainak, szivattyúk és más magas fordulaton és magas, vagy éppen alacsony hőmérséklet mellett működő berendezések kenésére szolgál.

  • ISO 6743-9: L-XDFEB 2
  • DIN 51502: KP2R- 40

ALTIS HV 1

Az ALTIS HV 1 egy poliurea szappan és magas viszkozitású ásványi olaj tartalmú, magas hőmérsékleten való használatra fejlesztett kenőzsír.

Elsősorban folyamatos öntőgépek, fapellet gyártó gépek, és más alacsony sebesség, magas hőmérséklet és magas terhelés melletti működő csapágyak kenésére szolgál. A kenőanyag központi kenőrendszerekben akár 200 °C hőmérséklet mellett is alkalmazható.

  • ISO 6743-9: L-XBFHB 1
  • DIN 51 502: KP1R -20 

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.