Skip to content

SPECIS CU

Extrém üzemi környezetnek kitett szerkezetek korrózió és összeheggedés elleni védelmére szolgáló réz tartalmú kenőzsír. Elsősorban olyan alkatrészek szerelésére szolgál, melyek korrózió vagy oxidáció érzékenyek és később összeheggedés miatt nehéz szétszerelni azokat.

A SPECIS CU korróziónak, pl. tengervízzel való érintkezésnek kitett szerkezetek és alkatrészek, illetve járművek mechanikus fékjeinek csatlakozó elemeinek hatékony kenésére szolgáló kenőanyag.

A kenőzsír belső égésű motorok kipufogócsöveinek különböző anyacsavarjaihoz és csavarjaihoz lett kifejlesztve, melyek a magas hőmérséklet hatására gyakran összeheggednek.

  • DIN 51502 MPF1U -20
  • ISO–L-X BGBB 1

STATERMIC XHT

Cseppfolyós és szilárd fluor összetevőt tartalmazó speciális kenőzsír magas hőmérsékletre, és savas gőzökkel, oldószerekkel való lehetséges érintkezés melletti használatra. STATERMIC XHT alkalmazható :

mindenféle sav, gőz, oldószer vagy sugárzás hatásának kitett csapágy és alkatrész kenésére,
csapágyak időnként akár 300oC, és folyamatosan 250 °C-t elérő hőmérséklet melletti kenésére,
mindenütt, ahol romlik a berendezés állapota, ami az üzem leállásához és nagyobb pótalkatrész felhasználáshoz vezet.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.