Skip to content

Finomítók

Cégünk, a TotalEnergies Special Fluids a termékfejlesztés területén szorosan együttműködik a TotalEnergies Csoport számos finomítójával:

  • Raffinerie de Normandie (Franciaország)
  • Raffinerie de Feyzin (Franciaország)
  • Lindsey Oil Refinery (Nagy-Britannia)
  • Raffinerie d'Antwerpen (Belgium)
  • TotalEnergies Raffinaderij Nederland (Pays Bas)

Oudalle: a speciális termékeket gyártó üzem

Cégünk speciális folyadékait főként az oudalle-i üzemünk állítja elő. Az üzem közvetlenül a Normandy finomító mellett található, ahonnan csővezetéken keresztül kapja a nyersanyagot.

Az oudalle-i üzemben történt újabb fejlesztéseknek és a modernebb gyártási módszereknek köszönhetően a gyár a világ legkorszerűbb, aromás vegyületektől mentes környezetbarát oldószereket gyártó üzeme. Termékei tökéletesen megfelelnek a már érvényben lévő, illetve hamarosan bevezetendő környezetvédelmi előírásoknak.

A gyár 1992-ben megszerezte az ISO 9001, 1997-ben pedig az ISO 14001 szabvány szerint minősítést.

1999-ben kialakítottuk és bevezettük a gyárban a Biztonsági Szabványrendszert (SMS). Az elismert szabványokra épülő SMS ellenőrzi, valamint garantálja a biztonsággal kapcsolatos különböző intézkedések egységességét és koherenciáját.

A rendszer működtetésében a gyár összes dolgozója és a telephelyen dolgozó vállalkozók egyaránt részt vesznek

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.