Skip to content

Oldószerek minőségellenőrzési rendszere

A teljesítmény, a hatékonyság, a biztonság és a környezetvédelem összhangja

Az 1992 óta ISO 9001, 1997 óta pedig ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező Oudalle üzem volt az első telephelyek egyike a TotalEnergies Csoporton belül, amely megkapta az ISO 14001 tanúsítványt.

1999-ben egy biztonságtechnikai ügyviteli rendszert (Safety Management System - SMS) fogadott el.

A felsorolt hivatalos tanúsítványokon túl a minőség, a környezetvédelem, a biztonság és a felhasználók kiszolgálása képezi a valódi vállalati kultúra négy alappillérét.

A TotalEnergies Csoport által elfogadott és az Oudalle üzemben a gyakorlatba átültetett folyamatos fejlesztési irányelv számos projekthez adott ösztönzést, mint például a laboratóriumi berendezések korszerűsítése, a szennyvíz hatásosabb tisztítása, számos nyomásmérő kút létesítése az esetleges szivárgások ellenőrzése céljából, valamint egy új tartályrendszer tervezése.

A biztonságtechnikai ügyviteli rendszer ellenőrzi és garantálja a biztonság összes területén elkezdett különböző intézkedések egyöntetű és következetes végrehajtását. Az üzem mindegyik munkatársa a telephelyen dolgozó összes vállalkozóval vállvetve tevékenykedik ennek megvalósításán.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.