Skip to content

A világ negyedik legnagyobb energetikai társasága vagyunk. Már 1924 óta vállalkozunk. A székhelyünk Franciaországban van, de a világ 130 országában jelen vagyunk. Több mint 100 000 munkavállalónk igyekszik azért, hogy az energia tisztább, megbízhatóbb és elérhető legyen a legtöbb ember számára. A prioritásunk a fenntartható fejlesztés. Részt veszünk a modern üzemanyagok fejlesztésében, illetve új technológiákat fejlesztünk az elektromobilitáshoz. 2025-ig összesen 150 000 elektromos töltőállomás telepítését tervezzük. Támogatjuk az autósportot az üzemanyagok és a kenőanyagok beszállítása révén. A híres Tour de France kerékpárversenyen a TotalEnergies csapata is részt vesz.

Patrick Pouyanne

Az energia az élet. Mindenkinek szüksége van rá, a fejlődés forrása. Hogy hozzájáruljunk a bolygónk fenntartható fejlődéséhez, amely éghajlati kihívásokkal kénytelen szembenézni, együtt indulunk új energiák felkutatására. Az energia fejlődik, és mi vele együtt fejlődünk. Az ambíciónk, hogy globális játékossá váljunk az energetikai transzformáció terén, és vezető társasággá váljunk a megújuló energiák területén.

Patrick Pouyanné CEO TotalEnergies
  • 105 000
    Több mint 105 000 munkavállaló világszerte
  • 160
    nemzetiség a társaságunkban
  • 750+
    szakma a vállalatunkban

   

Kulcsfontosságú energiák

A széles termék- és szolgáltatás-portfóliónk hét energiára támaszkodik: a kőolajra, a földgázra, az elektromos áramra, a hidrogénre, a biomasszára, a szélre és a napra. Minden energiatípus színe a TotalEnergies logójában is tükröződik.

 

 

Energiaforrások piktogramjai

 

 

 

Ismerjen meg bennünket közelebbről

   

Érdekelheti

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.