Skip to content

AutoTech Future 2022: Nagyszabású rendezvény a szakmabeliek és az autókedvelők számára

Mi mozgatja a gépjárműipart? A választ az Autotech Future nemzetközi járműkiállítás, vásár és konferencia kínálja, amely 2022 áprilisában kerül megrendezésre Budapesten. A rendezvény fő partnereiként eláruljuk, milyen meglepetésekkel készültünk.

Az elektromos autók a TotalEnergies töltőinél töltődnek

Az AutoTech Future a maga nemében a legnagyobb rendezvény Magyarországon. Az idei rendezvényre 2022. április 29-én és 30-án kerül sor. Az első szakmai napon a szerviz- és autóipar szakembereit várják a találkozóra. A második nap az autókedvelő nagyközönségé, a családosoké, kicsiké és nagyoké, akiket széles programokkínálat vár. A legutóbbi 2019-es – vagyis még mielőtt lesújtott volna a koronavírus – rendezvényre több mint 14 000-en látogattak el, és 120 márka képviseltette magát.

Ha szeretné magába szívni a fergeteges légkört, íme az erről készült videó:

Az idei szemlén világhírű és helyi márkák, a legújabb termékek, szolgáltatások és trendek is képviseltetik magukat. A több, mint 20 000 m2-nyi területen több mint 100 kiállított modell tekinthető meg a legújabb elektromos autóktól egészen a versenyautókig. A belépőkről szóló információk megtalálható a rendező honlapján.

Mit várhatunk?

2022. április 29. péntek, 10:00-18:00: A meghívott szakmabelieknek

Az első nap kizárólag a meghívott specialistáké és a szakma menedzsereié, az autószerelőké, a forgalmazóké, az autószervizek üzemeltetőié, a márkakereskedőké, a parkolók üzemeltetőié. Ennek keretében szakmai előadások hangzanak el, és workshopok kerülnek megrendezésre.

 

2022. április 30. szombat, 10:00-18:00: A nyilvánosság és a szakemberek számára

A szombati kiállításon viszont már minden autós érdeklődőt, autó barkácsolót és természetesen a gyermekes családokat is várják. A megváltott jegyekkel sok mindent láthat és megtapasztalhat a saját bőrén:

  • interaktív szórakoztató programok
  • sport show-k, OXXO truch driftversenyek
  • különleges autók kiállítása
  • élő koncertek és tűzshow
  • gyermekprogramok
  • tombola és izgalmas nyereményjáték

Mivel vár bennünket a TotalEnergies?

A TotalEnergies az egyik legjelentősebb márka, amely az AutoTech Future 2022 rendezvényen megmutatkozik. Örülünk, hogy ezt a szakmánk számára fontos eseményt egyik fő szponzorként támogathatjuk.

A standunk mellett biztosan nem megy el.

Az érdeklődőknek bemutatjuk a legújabb töltőállomásokat, az elektromobilitás terén nyújtott szolgáltatásaink élő példáit Kia EV6 szupermodern elektromos autóval együtt. Ez a koreai márka első tisztán elektromos crossoverje.

 TotalEnergies logó

Az autó a fantasztikus formatervével elnyerte a 2022 Év autója címet, és a következő videóból azt is megtudhatja, miért:

A TotalEnergies logós kiállítási stand látogatói a világon elsőként láthatják a legfrissebb termékünket a Quartz Box-ot. A forradalmian új motorolaj csomagolási, szállítási és raktározási módról nemrég már írtunk.

Látogatóink kipróbálhatják az interaktív kvízünket, és érdekes nyereményekért játszhatnak.

Szívesen vesszük, ha megírják nekünk, mi tetszett a legjobban a standunkon esetleg „like“-olják a Facebook profilunkat, hogy le ne maradjanak a következő újdonságokról.

 

Kiadás dátuma: 2022. április 27.

Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.