Skip to content

AutoTech Future 2022: Nagyszabású rendezvény a szakmabeliek és az autókedvelők számára

Mi mozgatja a gépjárműipart? A választ az Autotech Future nemzetközi járműkiállítás, vásár és konferencia kínálja, amely 2022 áprilisában kerül megrendezésre Budapesten. A rendezvény fő partnereiként eláruljuk, milyen meglepetésekkel készültünk.

Az elektromos autók a TotalEnergies töltőinél töltődnek

Az AutoTech Future a maga nemében a legnagyobb rendezvény Magyarországon. Az idei rendezvényre 2022. április 29-én és 30-án kerül sor. Az első szakmai napon a szerviz- és autóipar szakembereit várják a találkozóra. A második nap az autókedvelő nagyközönségé, a családosoké, kicsiké és nagyoké, akiket széles programokkínálat vár. A legutóbbi 2019-es – vagyis még mielőtt lesújtott volna a koronavírus – rendezvényre több mint 14 000-en látogattak el, és 120 márka képviseltette magát.

Ha szeretné magába szívni a fergeteges légkört, íme az erről készült videó:

Az idei szemlén világhírű és helyi márkák, a legújabb termékek, szolgáltatások és trendek is képviseltetik magukat. A több, mint 20 000 m2-nyi területen több mint 100 kiállított modell tekinthető meg a legújabb elektromos autóktól egészen a versenyautókig. A belépőkről szóló információk megtalálható a rendező honlapján.

Mit várhatunk?

2022. április 29. péntek, 10:00-18:00: A meghívott szakmabelieknek

Az első nap kizárólag a meghívott specialistáké és a szakma menedzsereié, az autószerelőké, a forgalmazóké, az autószervizek üzemeltetőié, a márkakereskedőké, a parkolók üzemeltetőié. Ennek keretében szakmai előadások hangzanak el, és workshopok kerülnek megrendezésre.

 

2022. április 30. szombat, 10:00-18:00: A nyilvánosság és a szakemberek számára

A szombati kiállításon viszont már minden autós érdeklődőt, autó barkácsolót és természetesen a gyermekes családokat is várják. A megváltott jegyekkel sok mindent láthat és megtapasztalhat a saját bőrén:

  • interaktív szórakoztató programok
  • sport show-k, OXXO truch driftversenyek
  • különleges autók kiállítása
  • élő koncertek és tűzshow
  • gyermekprogramok
  • tombola és izgalmas nyereményjáték

Mivel vár bennünket a TotalEnergies?

A TotalEnergies az egyik legjelentősebb márka, amely az AutoTech Future 2022 rendezvényen megmutatkozik. Örülünk, hogy ezt a szakmánk számára fontos eseményt egyik fő szponzorként támogathatjuk.

A standunk mellett biztosan nem megy el.

Az érdeklődőknek bemutatjuk a legújabb töltőállomásokat, az elektromobilitás terén nyújtott szolgáltatásaink élő példáit Kia EV6 szupermodern elektromos autóval együtt. Ez a koreai márka első tisztán elektromos crossoverje.

 TotalEnergies logó

Az autó a fantasztikus formatervével elnyerte a 2022 Év autója címet, és a következő videóból azt is megtudhatja, miért:

A TotalEnergies logós kiállítási stand látogatói a világon elsőként láthatják a legfrissebb termékünket a Quartz Box-ot. A forradalmian új motorolaj csomagolási, szállítási és raktározási módról nemrég már írtunk.

Látogatóink kipróbálhatják az interaktív kvízünket, és érdekes nyereményekért játszhatnak.

Szívesen vesszük, ha megírják nekünk, mi tetszett a legjobban a standunkon esetleg „like“-olják a Facebook profilunkat, hogy le ne maradjanak a következő újdonságokról.

 

Kiadás dátuma: 2022. április 27.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.