Skip to content

A TotalEnergies Csoport nem csupán kiváló minőségű termékek értékesítésére koncentrál. Egyaránt fontos számunkra az Önökkel, tisztelt Ügyfelekkel való együttműködés, és az Önöknek nyújtott támogatás. Az a célunk, hogy vállalkozásukban maximálisan kihasználják termékkínálatunk előnyeit.

Széleskörű tanácsadó és támogató szolgáltatásainkat úgy terveztük meg, hogy segítsék Önt a TotalEnergies Csoport kenőanyagai kihasználásának optimálissá tételében, és vállalkozása felvirágoztatásában

Az üzemeltetési költségek optimalizálása

Előzze meg a veszteségeket, és tartsa optimális szinten gépparkja működését az olajok és hűtőfolyadékok üzem közbeni teljes körű elemzésére szolgáló LubAnac szolgáltatásunk segítségével!

Győződjön meg róla, hogy az LubAnac milyen módon tökéletesítheti vállalkozását!

A gyártó előírásainak megértése

Látogasson el weboldalainkra, és tudjon meg többet arról, hogy járműve számára melyik olaj a legmegfelelőbb.

Használja ki a LUBADVISOR szolgáltatásait!

Műszaki képzés

Hozza ki a legtöbbet a TotalEnergies Csoport termékeiből, és fejlessze vállalkozását azzal, hogy részt vesz műszaki képzést nyújtó programjainkon!

Tudjon meg többet a Totalenergies Magyarország vállalat műszaki képzést nyújtó programjairól

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.