Skip to content

Total Fluid Management

A TEFM egy olyan szolgáltatás, amely átfogó megoldást jelent az ügyfelek számára a vízzel hígítható folyadékok (emulziók), olajok, és egyéb kenőanyag területén.

Ez nem csak egy szolgáltatás, a TotalEnergies az Ön megbízható innovatív partnere, aki gondoskodik: a munkavállalóik egészségvédelméről, gépéiről és költségeiről.

A TEFM leveszi az Ön válláról a kenőanyagokkal kapcsolatos terheket, gazdasági és környezetvédelmi előnyökkel jár.

Az Ön igényeire összpontosítunk. A kenőanyagokat pontosan az Ön specifikációi szerint választjuk ki, és gondoskodunk a megfelelő biztonsági készlet raktárkészleten tartásáról. Minden gépnek és folyamatnak megvannak a maga követelményei, mi gondoskodunk ezek betartásáról és folyamatos fejlesztéséről.

Ezen tevékenységeknek az eredménye: 

 • a hatékonyabb kenőanyag kezelés
 • a felhasznált kenőanyag mennyiség optimalizálása
 • folyadékok élettartamának növekedése
 • karbantartási költségek csökkenése folyadékok élettartamának növekedése

Szolgáltatásunk néhány általános eleme:

 • innovatív kenőanyagok: Megújuló tiszta forrásból
 • kenőanyagok állapotának rendszeres ellenőrzése
 • konszignációs készlet üzemeltetése
 • géptakarítás, olajszűrést és egyéb kapcsolódó feladatok
 • online infó grafikus dashboardok, és riportok
 • az egyes gépekre és műveletekre vonatkozó összes költség, és fogyasztás nyilvántartása
 • megtakarítási javaslatok
 • veszélyes hulladék menedzsment

 

LubAnac

Az olaj a gépek állapotának mutatója. Az LubAnac elemzések minősége és pontossága a hatékonyság növekedésének, valamint a karbantartás és a kenőberendezések költségeinek csökkenésének formájában kézzelfogható előnyöket eredményez:

 • A gépek műszaki állapotának és az olaj pillanatnyi állapotának követése a gép leállítása vagy szétszedése nélkül,
 • Rendellenességek, gépalkatrészek idő előtti kopásának, olajok vízzel, porral való szennyezettségének stb. feltárása, az olajcsere időközök meghosszabbodásának köszönhetően csökken a kenőanyag felhasználás.

Teljes körű ajánlat minden ipari alkalmazáshoz:

 • LubAnac Industry - ipari olajok elemzése,
 • LubAnac Coolant - hűtőfolyadékok elemzése,
 • LubAnac Gas - gázmotor olajok elemzése,
 • LubAnac Expert - közlekedési kenőanyagok:  sebességváltók, mechanikai alkatrészek, motorokban használt kenőanyagok vizsgálata

Személyes tanácsadás

Szakértőink örömmel segítenek a berendezéseihez és üzemi körülményeihez megfelelő program kiválasztásában. Legjobb út a karbantartáshoz való proaktív hozzáállásról (problémákra való reagálás és problémamegoldás - ami anyagilag megterhelőbb) a gazdasági szempontból kifizetődőbb és hatékonyságot növelő előrelátó (megelőző) hozzáállásra való átállás.

Egyszerű és hatékony szolgáltatások

Kérésére az elemzéshez edényeket, címkéket, tájékoztató lapokat és előnyomtatott borítékokat tartalmazó teljes készlettel látjuk el. A TIG 6 karbantartás irányító alkalmazással közvetlenül összekapcsolhatja az elemzési eredményeit, így nyomon követheti a gépei történetét és megtervezheti a karbantartási munkálatokat.

Fedezze fel az LubAnac weboldalát

Műszaki oktatás

Olyan programokat kínálunk, melyek segítik az ipari kenőanyagok használatának elsajátítását, illetve jobbá teszik azok használatát.

Versenyképesség, berendezések biztonsága, az emberek egészsége és a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartása minden ipari ágazat fő feladata.

Ezeken a területeken a kenőanyagoknak alapvető szerepük van. Amennyiben helyesen kerülnek felhasználásra, úgy nagyobb teljesítményűvé, hosszabb élettartamúvá és biztonságosabbá tehetik a termelőberendezéseket, a személyzet egészségvédelmét és a környezetvédelmet.

A program pontjai közé tartozik az ipari kenőanyagok használata, a biztonság és a környezetvédelem is.

Minden program professzionális oktatás formájában kerül átadásra.

Soluble Check

Oldódó vágófolyadék elemzés

Az üzemi töltetek állapotának követése a berendezések lehető legjobb üzemeltetési körülményeit és élettartam növekedését garantálja. Az SOLUBLE CHECK segítségével történő folyadékvizsgálat segít a felhasználás csökkentésében mérsékli az üzemetetési költségeket és a környezetterhelést.

Az SOLUBLE CHECK az LubAnac keretén kívüli elemzési szolgáltatás. Az elemzések Osnabrückben (Németország) található Gyártási Szakközpontunkban kerülnek elvégzésre.

További információkért forduljon szakértőnkhöz (műszaki támogatás link - lásd elérhetőségek)

TIG 6

Szoftverek az olajgazdálkodás irányításához

A karbantartás és a kenés megszervezése rendkívül nehéz és összetett feladat. A legkülönfélébb adatok, így a különböző műveleti lépések, berendezések, szerszámok, kenőanyagok, szervizelési időközök, munkaerő és még sok egyéb) figyelembevételét igényli.

Előnyei az ön számára:

 • Egyszerűsíti a karbantartás irányítását, valamint növeli a hatékonyságot és a megtakarítást 
 • egy alkalmazásban követi az önnél előforduló valamennyi műveletet, ami minden kenési paramétert és elemzést tartalmaz 
 • dokumentálja a kenéseket és a kritikus pontokat, támogatja a minőségirányítást és a biztonságot
 • munkatársaink által végzett oktatásnak köszönhetően egyszerűen beüzemeli a szoftvert és gyorsan beállítja a szükséges paramétereket.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.