Skip to content

Innovatív olajok minden motortípushoz. Mennyivel csökkentik a fogyasztást?

Akár belsőégésű motorral, hibriddel vagy teljesen elektromos járművel rendelkezik, minden járműnek szüksége van a megfelelő olajokra és folyadékokra. A Quartz termékek olyan technológiai megoldásokat kínálnak, amelyek segítenek csökkenteni az üzemanyag- és szervizköltségeket.

Három RobotQuartz robot fut el a háttérben álló autóktól

Ön milyen járművel jár? Mindenki számára van megfelelő megoldásunk:

  1. Belső égésű motorok
  2. Hibrid járművek
  3. Elektromos járművek

RobotQuartz

2010 óta a RobotQuartz a világ 80 országában képviseli a Quartz motorolaj-innovációt. A RobotQuartz jelenlegi, ötödik generációja új dizájnnal és a hajtástípustól függően három változatban kerül forgalomba: elektromos, hibrid és belsőégésű.

 

Olajok belső égésű motorok számára

A ma Magyarországon közlekedő autók túlnyomó többségét hagyományos dízel- vagy benzinüzemű belsőégésű motorok hajtják. Ezekhez elengedhetetlen kellék a motorolaj, amely biztosítja a motor optimális működését, megvédi az alkatrészeket a túlmelegedéstől, és megakadályozza a különböző lerakódások okozta károsodásokat.

A TotalEnergies a legmodernebb technológiával olyan olajokat állít elő, amelyek növelik a belsőégésű motorok élettartamát és csökkentik a szervizköltségeket. Kattintson ide, ha kíváncsi a Quartz-technológiák teljes listájára.

Age-Resistance technológia logója Az innováció egyik példája az Age-Resistance technológia, amely az ACEA OM 646-hoz képest akár 74%-kal csökkenti a motor mechanikai kopását és 18%-kal a lerakódásokat. Hogyan működik? Tudjon meg többet a videóból:

 

Quartz Ineo | Megtekintés a katalógusban

Elsősorban dízel részecskeszűrővel (DPF) felszerelt járművekhez tervezett, fejlett, alacsony SAPS tartalmú szintetikus motorolajok.

5l kiszerelésű Quartz Ineo olaj

 

Quartz 9000 | Megtekintés a katalógusban

Részecskeszűrő (FAP) nélküli benzin- és dízelmotorokhoz alkalmas szintetikus motorolajok. Használható turbómotorokhoz és downsized motorokhoz is.

5l kiszerelésű Quartz 9000 olaj

 

Motorolajok hibrid járművek számára

A hibrid autók elektromos motor és hagyományos belső égésű motor kombinációjával működnek. A belsőégésű autókhoz hasonlóan motorolajra van szükségük. Egyes hibrid járművek speciális olajtípust igényelnek.

Mivel a villanymotor segíti az indítást és az alacsony fordulatszámot, a hibridekben a belsőégésű motor más üzemmódban működik, azaz más az optimális kenési igénye.

A legújabb típusú, alacsony viszkozitású olajokra tervezett, SAE 0W-20, 0W-16 vagy 0W-12 viszkozitási tartományt igénylő benzin- és dízelmotorok számára fejlesztettük ki a Quartz Xtra olajokat.

Eco Science technológia logója Rendelkeznek a TotalEnergies által kifejlesztett Eco-Science technológiával is, amely akár 4%-kal csökkenti az üzemanyag‑fogyasztást (az ACEA M 111 FE követelményeihez képest). Ez pedig mérsékli a CO2-kibocsátást. Az alábbi videó részletesen bemutatja az Xtra olajokat:

 

Quartz Ineo Xtra | Megtekintés a katalógusban

Nagy teljesítményű , alacsony SAPS tartalmú szintetikus motorolaj, amelyet a belsőégésű motorok legújabb generációja számára terveztünk. Hibrid járművekben is használható.

5l kiszerelésű Quartz Ineo Xtra olaj

 

Quartz 9000 Xtra | Megtekintés a katalógusban

Szintetikus motorolaj a legújabb generációs benzinmotorokhoz. Hibrid járművekkel is kompatibilis.

5l kiszerelésű Quartz 9000 Xtra olaj

 

Ismerje meg közelebbről a Quartz motorolajokat és technológiáikat.

 

Teljesen elektromos járművekhez való folyadékok

Az elektromos autók egyre népszerűbbek. De motorolajat nem találni bennük. Különleges folyadékokat használnak a reduktorok kenésére vagy az akkumulátorok és az elektronika hűtésére.

Ezért alkottuk meg a Quartz EV Fluids speciális termékcsaládját, kifejezetten elektromos járművek számára:

  • QUARTZ EV-DRIVE MP - biztosítja az optimális hőmérsékletet és meghosszabbítja az elektromos hajtómű élettartamát.
  • QUARTZ EV-DHT, QUARTZ EV-DCT, QUARTZ EV-AT - többek között megakadályozza a rézcsapágyas alkatrészek korrózióját, minimalizálja a súrlódást és hozzájárul a sebességváltó vagy reduktorok zavartalan működéséhez.
  • QUARTZ EV-BATTERY - biztosítja a lítium-ion akkumulátor hőstabilitását a lehető legnagyobb teljesítmény és hosszú élettartam érdekében.

 

Quartz EV Folyadékok | Kérjen személyre szabott árajánlatot

4 csomag Quartz EV Fluids folyadék

 

Hosszú innovációs hagyományainkra, a fenntartható mobilitási megoldások fejlesztése iránti vágyunkra és az autógyártók igényeire építünk. Az elektromos járművek növekvő teljesítménye és hatótávolsága, valamint a nagyobb töltési sebességek miatt a szabványos folyadékok már nem elegendőek.

A Quartz EV Fluid termékeket az EV-gyártók legújabb követelményeinek megfelelően tervezték az akkumulátorok legújabb generációjához. Megfelelőbb hűtést biztosítanak, növelik a biztonságot és az akkumulátor élettartamát, valamint optimalizálják az elektromos motor teljesítményét. Tudjon meg többet az új technológiákról a videóban:

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot a további információkért vagy egy kötetlen ajánlatkérésért.

További cikkek az olajainkról:

 

A kiadás dátuma: 2023. 03. 07.

Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.