Skip to content

Mi a közös a 2023-as rögbi-világbajnokságban és a TotalEnergiesben?

Itt a 2023-as franciaországi rögbi-világbajnokság, ahol cégünk nem csak hivatalos szponzorként lesz jelen! A kezdőrúgás előtt érdekes projektekkel készültünk a szurkolók, a gyerekek és a diákok számára.

A rögbi-világbajnokság a világ harmadik legnagyobb sporteseménye a nyári olimpiai játékok és a foci-vb után. A négy évvel ezelőtti, Japánban rendezett eseményt világszerte több mint 857 millióan nézték a képernyők előtt.

Az idei bajnokság 2023. szeptember 8-án kezdődik a 80 000 néző befogadására alkalmas párizsi Stade de France stadionban, a nagyszabású döntőt pedig október 28-án rendezik meg ugyanott.

Az energia, amely nem csak a pályán hoz össze minket

Sok közös értékünk van a rögbivel, mint például a csapatmunkába vetett hit, a kölcsönös tisztelet és az a törekvés, hogy közös energiával a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Győződjön meg róla a bajnokság előtt készült rövid videóban.

<img alt="TotalEnergies Rugby World Cup" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2OTQwOTUwNTY7czozOiJfc3QiO3M6MTA6IjdhZDUxMzQ5ZmQiO30%3D/photo-75263-totalenergies-rugby-world-cup.jpg" />

Idén húsz ország száll versenybe az érmekért, köztük Anglia, Argentína, Ausztrália, Chile, a Fidzsi-szigetek, Grúzia, Írország, Olaszország, Japán, Dél-Afrika, Namíbia, Új-Zéland, Portugália, Románia, Szamoa, Skócia, Tonga, Uruguay és Wales.

A Totalenergies a 2023-as Rögbi Világbajnokság hivatalos szponzora

Reméljük, Ön is élvezni fogja a 2023-as franciaországi rögbi-világbajnokságot. A legfrissebb információkat, köztük a mérkőzések beosztását és eredményeit keresse az esemény hivatalos weboldalán.

Vessünk egy pillantást 3, a bajnoksághoz kapcsolódó projektre.

Bajnokság 6000 gyermek számára a 8 és 13 év közötti korosztályban

A TotalEnergiesnél nemcsak a legerősebb nemzeti csapatokat támogatjuk. Hivatalos partnerei vagyunk a 2023-as nemzeti kispályás bajnokságnak is, amely több ezer gyermeket vonz Franciaország egész területéről, különösen az alacsony jövedelmű családokból. A bajnokság 10 városban zajlik, a világbajnokság helyszínein.

Ennek az oktatási és inkluzív eseménynek a célja, hogy megismertesse a gyerekekkel a rögbit, és beavassa őket e nemes sport és társadalmi szerepvállalás értékeibe és céljába. További részletekért látogasson el a projekt honlapjára, és nézze meg az alábbi videót.

A gyerekek által tervezett Szolidaritás mez

Hét gyermek- és ifjúsági csapat vállalta a kihívást, hogy megtervezzen és bemutasson egy olyan Solidarity Shirt nevű pólót, amely a befogadás, a kreativitás és a közös munka szimbóluma. A győztes mezeket helyben és környezetbarát módon, minimális környezeti terheléssel állították elő.

A projekt résztvevőit meghívtuk a mérkőzésekre is. Szóval figyelje a képernyőket, talán látja majd képviselőinket a szolidaritási mezben. Addig is nézze meg a projekt oldalát és a videónkat.

Erő- és energiamérő rendszer

A bajnokság alkalmából fiatal tudósok kifejlesztettek egy olyan eszközt is (TotalEnergies Scrum Machine néven), amely lehetővé teszi, hogy bárki megmérje a tolóerőt. Ezzel a készülékkel megmérkőzhet barátaival vagy családtagjaival, és összehasonlíthatja rögbi-tudását a profi játékosokkal is. Megmérheti, hogy a felhasznált energia elegendő-e okostelefonja feltöltéséhez vagy munkaasztala megvilágításához.

A létesítmény a bajnokság ideje alatt a szurkolói zónákban és a franciaországi benzinkutakon is elérhető. A diákokat és tanáraikat természetesen a mérkőzésekre szóló belépőjegyekkel is megajándékoztuk. További részletekért látogasson el a projekt oldalára és nézze meg videónkat.

Régóta támogatjuk a rögbit

A TotalEnergies és a rögbi partnerkapcsolata hosszú évek óta működik. Az idei világbajnokság messze nem az első bizonyítéka a szoros együttműködésünknek.

1988 óta támogatjuk a Section Paloise rögbi klubot Pau-ban, a délnyugat-franciaországi Pyrénées-Atlantiques megyében található Béarn régió fővárosában.

 

„Ifjúságom nagy részét az ország délnyugati részén töltöttem, ahová még mindig rendszeresen visszatérek. Itt tanultam meg a rögbit, itt ismertem meg a rögbi kultúráját és fontosságát. A TotalEnergies és a rögbi közös víziója: sokszínűség, egymás megbecsülése, a szolidaritás, elkötelezettség, az erőfeszítés és a kitartás. Emiatt kísértük a Section Palois-t ennyi éven át.“
Patrick Pouyanné, a TotalEnergies vezérigazgatója

Patrick Pouyanné, CEO TotalEnergies

 

A Section Paloise a francia Top 14-es csúcsrangadó része. Több mint 120 éves történelmének köszönhetően a francia rögbi egyik igazi bástyája és a béarnais-i kultúra szimbóluma.

A klub fehér és zöld mezben játszik, ami szimbolikusan a sportszervezet egyéb tevékenységeiben is megjelenik. Közös projektjeinknek köszönhetően befolyása a pályán kívülre is kiterjed.

 

Környezetvédelem

Elsőként nyerte el a „Fair Play for Planet" díjat környezetvédelmi erőfeszítéseiért, például a pálya öntözésére használt esővízzel és a helyi gasztronómia támogatásáért. Emellett elsőként használt 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült mezeket. 2020 augusztusában bevezette az újrahasznosított műanyagból készült szurkolói mezeket is.

 

A fiatal tehetségek támogatása

Fő partnerként szponzoráljuk a Section Paloise edzőközpontot is, amelyet a francia Ifjúsági és Sportminisztérium és a Nemzeti Rögbi Liga akkreditált. E partnerség révén a TotalEnergies célja, hogy a fiataloknak és más klubok játékosainak lehetőséget biztosítson arra, hogy ösztönző környezetben fejlődhessenek sportszakmai, szakmai és személyes téren egyaránt.

A klub minden héten lehetőséget kínál a régió számos rögbiiskolájának, hogy eljöjjenek és élvezzék a Section Paloise székhelyéül szolgáló Hameau Stadion környezetét. A bajnoki mérkőzések napjain a klubbal közösen rendezvényeket szervezünk a helyi ifjúsági csapatok számára, hogy együtt ünnepelhessük az ovális labda iránti szenvedélyt.

 

Nézze meg milyen hangulat uralkodik az ikonikus Section Palois klubban és szurkolói táborban.

Élvezze velünk együtt a rögbi- és sportélményeket!

 

Kiadás dátuma: 2023. 08. 29.

 

Olvasson tovább:

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.