Skip to content

VIDEO & BESZÉLGETÉS: Hogyan csökkentette a ClearNOx® a Jiří Žabka – LEVEL fuvarozási vállalkozás költségeit 60%-kal

Jiří Žabka – LEVEL a Csehország és Olaszország közötti áruszállítással foglalkozó fuvarozási vállalkozás az SCR rendszerek fokozott meghibásodásának problémájával küzdött. Hogyan segített nekik a TotalEnergies ClearNOx® terméke, amely maximalizálja az SCR katalizátorok élettartamát? A gyakorlati tapasztalatokról a társaság ügyvezetőjét Jiří Žabkát kérdeztük.

<img alt="ClearNOx" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NzE0NTg2Mjg7czozOiJfc3QiO3M6MTA6ImU2MGJiNTZlNDQiO30%3D/photo-73066-clearnox.jpg" /><br /><h2> <iframe allowfullscreen="true" class="player" frameborder="0" height="432" mozallowfullscreen="true" scrolling="no" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/player-html5-fa52d50377575be48b5118afa742f781.html" title="ClearNOx" webkitallowfullscreen="true" width="768">ClearNOx</iframe></h2> <p></p>

1992 óta működő, nemzetközi fuvarozó vállalkozás

Jiří Žabka ügyvezető portréja

Mutassa be kérem a cégét, a történetét és hogy mivel foglalkoznak.
A nevem Jiří Žabka, és a Jiří Žabka – LEVEL ügyvezetője vagyok. A vállalkozást 1992-ben alapította meg édesapám, Jiří Žabka, amely máig megtartotta a családi vállalkozás státuszát. Egy Csehország és Olaszország közötti áruszállítással foglalkozó fuvarozási vállalkozás vagyunk. Raklapos, ömlesztett, hűtött és mélyhűtött termékek gyűjtő küldeményeit fuvarozzuk.

 

Melyek a Jiří Žabka – LEVEL társaság jövőbeli céljai és mi a víziója?
A legfőbb célunk nemcsak az ügyfeleink és a vevőink elégedettsége, hanem a minőségi szolgáltatások nyújtása is. A jövőbeli víziónk a fenti kritériumok eddigiekhez hasonló minőségben és megbízhatóságban tartása.

„A ClearNOx® a 60%-os költségtakarékosságot hozott“

Miért döntöttek a ClearNOx® termék használata mellett? Milyen problémát kellett megoldaniuk?
A ClearNOx® az AdBlue-t használó SCR rendszer fokozott meghibásodásai, és az ezzel kapcsolatban felmerülő többletköltségek, valamint komplikációk miatt kezdtük el használni.

 

Hogyan oldotta meg a problémájukat a ClearNOx®?
A ClearNOx® az SCR rendszerek javításával kapcsolatos költségeinket 60%-kal csökkentette, javította a járművek megbízhatóságát az utakon, csökkentve ezzel a szervizekben töltött időt.

 

A kamionvezető ClearNOx®-ot tankol a kútoszlop mellé állított kamionba

 

Milyen gyakorlati tapasztalataik voltak a ClearNOx® bevezetésével?
A ClearNOx®-ot már kb. másfél éve használjuk, a gyakorlati bevezetése pedig rendkívül egyszerű volt. Ma már a különféle márkákból álló teljes járműparkunkban használjuk.

 

Miért volt érdekesebb a ClearNOx® a többi választási lehetőségnél?
Szoros együttműködést ápolunk a TotalEnergies vállalattal, így bízunk a termékeikben. Azon kevés vállalatok egyike, amely megoldást kínált az SCR rendszerek meghibásodásaira.

 

A tapasztalatai alapján ajánlaná másoknak is a ClearNOx®-t? Ha igen, miért?
Mi, a fuvarozási ágazatban dolgozók tudjuk, hogy az autóink csak akkor termelnek, ha úton vannak. A ClearNOx® épp erről gondoskodik.

„Elsősorban egy stabil partnert kerestünk”

Jiří Žabka – LEVEL fuvarozó cégének kamionja a szántóföldet kettévágó úton halad

Használják a TotalEnergies más termékeit is?
A TotalEnergies termékeit már 4 éve használjuk, és nagyon elégedettek vagyunk. Jelenleg olajokat, felitatószereket és más termékeket vásárolunk.

 

Miért választották az elején épp a TotalEnergies-t?
Elsősorban stabil partnert kerestünk, aki biztosítja a minőséget és a kedvező árakat. Sikerült megtalálnunk, és azóta élvezzük valamennyi előnyét. Ezért nevezhető az együttműködésünk átlagon felülinek.

 

Mit értékel a TotalEnergies-el folytatott együttműködésben?
Eddig még nem találkoztam olyan termékkel, amely ne felelt volna meg. A teljes együttműködés a megrendeléstől egészen a kézbesítésig – kommunikációt és a kedvezményeket is ideértve – konkurencia nélkül zajlik.

ClearNOx® – folyadék, amely óvja az SCR rendszert az eltömődéstől

A ClearNOx® 10 literes csomagolása

  • A ClearNOx® óvja az SCR katalizátorokat az eltömődéstől, amit különösen a gyakori megállások vagy a hidegben történő használat okoz, és ami költséges javításokhoz és leállásokhoz vezet.
  • Ez egy AdBlue folyadék, amely az SCR katalizátorok rácsain lecsapódó cianursav kristályok képződését megakadályozó adalékot tartalmaz.
  • A ClearNOx® alkalmas a nehézgépek vagy a mezőgazdasági gépek üzemeltetőinek, illetve az árufuvarozó vállalkozások, építőipari és logisztikai cégek flottái számára.

 

Felkeltette a ClearNOx® az érdeklődését, és szeretne többet megtudni? Írjon nekünk, és mi egy kötelezettségek nélküli ajánlattal jelentkezünk.

A vállalatoknak és cégeknek további költségmegtakarítási megoldásokat kínálunk : LubAnac olajelemzés, az Agri márkájú teljes mezőgazdasági gép olajcsalád, az üzemanyag takarékos Rubia olajok vagy a töltőállomás hálózatunk az elektromos autóknak. Érdekes cikkeket olvashat a készülő vagy a már megvalósult innovációinkról:

 

 

Kiadás dátuma: 20. 12. 2022

Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos minden információt megtalálhat a Jogi impresszum és Cookie szabályzat oldalon.

As part of the website and in accordance with the regulations on the protection of personal data, TotalEnergies, as data controller, processes your personal data such as your email address for the purpose of sending you our newsletter on the basis of our legitimate interest. Your data is kept for the duration of your subscription to our newsletter. In order to carry out the processing mentioned above, the data collected is only accessible to the site administrator and IT service providers. In accordance with the regulations in force, you have the right to access, rectify, delete your data, post-mortem directives and may also request the limitation of the processing. You also have the right to exercise your rights and ask us about the processing of your personal data by contacting [email protected] If, after contacting us, you feel that your rights are not being respected, you can submit a complaint to the competent supervisory authority. To find out more about the management of your data and your rights, please refer to the site's personal data and tracker charter.