Skip to content

VIDEO & BESZÉLGETÉS: Hogyan csökkentette a ClearNOx® a Jiří Žabka – LEVEL fuvarozási vállalkozás költségeit 60%-kal

Jiří Žabka – LEVEL a Csehország és Olaszország közötti áruszállítással foglalkozó fuvarozási vállalkozás az SCR rendszerek fokozott meghibásodásának problémájával küzdött. Hogyan segített nekik a TotalEnergies ClearNOx® terméke, amely maximalizálja az SCR katalizátorok élettartamát? A gyakorlati tapasztalatokról a társaság ügyvezetőjét Jiří Žabkát kérdeztük.

<img alt="ClearNOx" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NzE0NTg2Mjg7czozOiJfc3QiO3M6MTA6ImU2MGJiNTZlNDQiO30%3D/photo-73066-clearnox.jpg" /><br />

1992 óta működő, nemzetközi fuvarozó vállalkozás

Jiří Žabka ügyvezető portréja

Mutassa be kérem a cégét, a történetét és hogy mivel foglalkoznak.
A nevem Jiří Žabka, és a Jiří Žabka – LEVEL ügyvezetője vagyok. A vállalkozást 1992-ben alapította meg édesapám, Jiří Žabka, amely máig megtartotta a családi vállalkozás státuszát. Egy Csehország és Olaszország közötti áruszállítással foglalkozó fuvarozási vállalkozás vagyunk. Raklapos, ömlesztett, hűtött és mélyhűtött termékek gyűjtő küldeményeit fuvarozzuk.

 

Melyek a Jiří Žabka – LEVEL társaság jövőbeli céljai és mi a víziója?
A legfőbb célunk nemcsak az ügyfeleink és a vevőink elégedettsége, hanem a minőségi szolgáltatások nyújtása is. A jövőbeli víziónk a fenti kritériumok eddigiekhez hasonló minőségben és megbízhatóságban tartása.

„A ClearNOx® a 60%-os költségtakarékosságot hozott“

Miért döntöttek a ClearNOx® termék használata mellett? Milyen problémát kellett megoldaniuk?
A ClearNOx® az AdBlue-t használó SCR rendszer fokozott meghibásodásai, és az ezzel kapcsolatban felmerülő többletköltségek, valamint komplikációk miatt kezdtük el használni.

 

Hogyan oldotta meg a problémájukat a ClearNOx®?
A ClearNOx® az SCR rendszerek javításával kapcsolatos költségeinket 60%-kal csökkentette, javította a járművek megbízhatóságát az utakon, csökkentve ezzel a szervizekben töltött időt.

 

A kamionvezető ClearNOx®-ot tankol a kútoszlop mellé állított kamionba

 

Milyen gyakorlati tapasztalataik voltak a ClearNOx® bevezetésével?
A ClearNOx®-ot már kb. másfél éve használjuk, a gyakorlati bevezetése pedig rendkívül egyszerű volt. Ma már a különféle márkákból álló teljes járműparkunkban használjuk.

 

Miért volt érdekesebb a ClearNOx® a többi választási lehetőségnél?
Szoros együttműködést ápolunk a TotalEnergies vállalattal, így bízunk a termékeikben. Azon kevés vállalatok egyike, amely megoldást kínált az SCR rendszerek meghibásodásaira.

 

A tapasztalatai alapján ajánlaná másoknak is a ClearNOx®-t? Ha igen, miért?
Mi, a fuvarozási ágazatban dolgozók tudjuk, hogy az autóink csak akkor termelnek, ha úton vannak. A ClearNOx® épp erről gondoskodik.

„Elsősorban egy stabil partnert kerestünk”

Jiří Žabka – LEVEL fuvarozó cégének kamionja a szántóföldet kettévágó úton halad

Használják a TotalEnergies más termékeit is?
A TotalEnergies termékeit már 4 éve használjuk, és nagyon elégedettek vagyunk. Jelenleg olajokat, felitatószereket és más termékeket vásárolunk.

 

Miért választották az elején épp a TotalEnergies-t?
Elsősorban stabil partnert kerestünk, aki biztosítja a minőséget és a kedvező árakat. Sikerült megtalálnunk, és azóta élvezzük valamennyi előnyét. Ezért nevezhető az együttműködésünk átlagon felülinek.

 

Mit értékel a TotalEnergies-el folytatott együttműködésben?
Eddig még nem találkoztam olyan termékkel, amely ne felelt volna meg. A teljes együttműködés a megrendeléstől egészen a kézbesítésig – kommunikációt és a kedvezményeket is ideértve – konkurencia nélkül zajlik.

ClearNOx® – folyadék, amely óvja az SCR rendszert az eltömődéstől

A ClearNOx® 10 literes csomagolása

  • A ClearNOx® óvja az SCR katalizátorokat az eltömődéstől, amit különösen a gyakori megállások vagy a hidegben történő használat okoz, és ami költséges javításokhoz és leállásokhoz vezet.
  • Ez egy AdBlue folyadék, amely az SCR katalizátorok rácsain lecsapódó cianursav kristályok képződését megakadályozó adalékot tartalmaz.
  • A ClearNOx® alkalmas a nehézgépek vagy a mezőgazdasági gépek üzemeltetőinek, illetve az árufuvarozó vállalkozások, építőipari és logisztikai cégek flottái számára.

 

Felkeltette a ClearNOx® az érdeklődését, és szeretne többet megtudni? Írjon nekünk, és mi egy kötelezettségek nélküli ajánlattal jelentkezünk.

A vállalatoknak és cégeknek további költségmegtakarítási megoldásokat kínálunk : LubAnac olajelemzés, az Agri márkájú teljes mezőgazdasági gép olajcsalád, az üzemanyag takarékos Rubia olajok vagy a töltőállomás hálózatunk az elektromos autóknak. Érdekes cikkeket olvashat a készülő vagy a már megvalósult innovációinkról:

 

 

Kiadás dátuma: 20. 12. 2022

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.