Skip to content

FOTO & KVÍZ: Milyen az, amikor az emberek a TotalEnergies körül találkoznak?

Magyarországon került sor nemrégiben az AutoTech Future 2022 nagyszabású világkiállításra az autós szakma és az autókat kedvelők számára. Valóban megérte! Tekintsék meg a fotókat, a videókat és játsszanak egy kvízjátékot.

Anita influenszer a TotalEnergies stand látogatóival

A rendezvény előtti meghívónkban nagy dolgokat ígértünk Önöknek. De mi történt a valóságban? Még annál is jobb.

A Budapesten rendezett AutoTech Future 2022 autós expóra 2022 április végén rokordszámú 15 314 látogató volt kíváncsi, akik megtekinthették a több mint száz márka legújabb autóipari trendjeit. A TotalEnergies társaság a legfőbb kiállítók és a rendezvény fő szponzorai között szerepelt.

Míg a szombati nap a nagyközönségé, a családoké és a gyerekeké volt, addig a pénteki napra kizárólag a szakma képviselői kaptak meghívót. A főrendező Bárdi Autó társaság 60 autóbusszal szállította a helyszínre a szakma képviselőit az egész világról.

De milyen volt az egész a mi szemünkkel?

<img alt="AutoTech Future 2022" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NTQwODc0ODQ7czozOiJfc3QiO3M6MTA6IjAxY2ZkYWM4ZjAiO30%3D/photo-70871-autotech-future-2022.jpg" /><br />

A TotalEnergies stand a látogatókkal

A TotalEnergies standja a történések középpontjában, a fő pódium közelében volt. Az arra haladók számos újdonsággal és attrakcióval találkozhattak és ki is próbálhatták ezeket. Menjünk, nézzük meg és éljük át ezeket újra.

 

Anita influenszer végigkíséri a látogatókat a kvízjátékban

A standunk kedvelői egy interaktív kvízben ellenőrizhették a tudásukat, ahol Anita a Fashion & Style influenszer segített. (A háttérben álló elektromos autóról is hamarosan szót ejtünk.)

 

A játékosok és Anita influenszer az interaktív kvízjáték előtt áll

A résztvevők épp a TotalEnergies újdonságait és termékeit érintő kilenc kérdés egyikére válaszolnak. A kvízjátékban végül 800 bátor jelentkező próbálta ki magát!

 

A játékos megoldja a TotalEnergies kvízjátékát

Ön is lemérheti a tudását. A kvízjátékot közvetlenül a cikkünk után találhatja. Ha figyelemmel kíséri a blogunkat, és figyelmesen olvassa a riportunkat, az összes pontot megszerezheti már első próbálkozásra. Sikerült?

 

A TotalEnergies képviselője egy díjjal teli táskát ad át a játékosoknak

A kvíz résztvevői megérdemelten vihetik magukkal a kis ajándékokat, például a Flashlight mágneses LED lámpát, egy autós portörlőt, az Energy radírokat, tollakat vagy bögréket.

 

Kiállított KIA EV6 elektromos autó, ami körül a TotalEnergies munkatársai állnak

És akkor elérkeztünk a standunk legnagyobb attrakciójához – bemutatjuk a KIA EV6 fehér elektromos autót, amely megszerezte az első helyet a neves Év autója 2022 szavazáson. Az autó az aktuális árjegyzék szerint már 18 190 000 Ft indulóáron elérhető, de ezt a példányt a Kia Hungary Kft. adta kölcsön számunkra. Hamarosan az autó körül álldogáló embereket is bemutatjuk.

 

Kiállított KIA EV6 elektromos autó a TotalEnergies töltőállomás mellett leparkolva

A KIA EV6 az első kizárólag elektromos hajtású crossover a dél-koreai autógyártól. A 325 lóerős elektromos autó maximális hatótávja akár 528 km is lehet. Nulláról száz kilométeres sebességre 5,2 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége pedig 188 km/h. Ugye Ön szerint is csodálatos?

 

TotalEnergies elektromos töltőállomás egy részlete

A fotón az egyik TotalEnergies töltőállomás látható. Az „A” és „B” betűk a kijelzőn azt jelentik, hogy a töltőállomás akár két autót is kiszolgálhat egyszerre gyorstöltéssel. A KIA EV6 a nagyon gyors 800 V-os töltést is támogatja, amivel az akkumulátorok a 10%-os töltöttségről 80%-ra alig 18 perc alatt feltölthetők. A 100 kilométerrel meghosszabbított hatótávhoz pedig elég 4,5 perc töltés. De tölthető az elterjedtebb 400 V-os feszültséggel is.

 

TotalEnergies elektromos töltőállomás egy részlete, amelynél épp egy autó tölt

Bízunk benne, hogy az elektromobilitás terén nyújtott szolgáltatásaink tovább növekednek, és egyre nagyobb számban találkozhat majd Magyarországon is a TotalEnergies töltőállomásaival. 2025-ig Európa szerte több, mint 150 000 töltőállomás kiépítést tervezzük.

 

Az elektromos autókba való Quartz olaj reklámbannerjének részlete

Ezen a fotón épp az EV Fluid speciális folyadék termékcsalád bemutatását láthatják egy túlméretezett változatban. Ez a folyadék a hibrid és az elektromos autók, motorkerékpárok és nehéz elektromos járművek és buszok számára alkalmas. 2020-ban több mint 3 millió elektromos járművet értékesítettek, de a számuk évközben 43%-kal emelkedett. Örülünk, hogy az EV Fluid folyadékok hozzájárulnak a tisztább mobilitáshoz, és odafigyelnek a környezet tisztaságára, illetve a fenntarthatóságra.

 

A Quartz motorolajok technológiáját bemutató banner részlete

Nem hiányozhatnak a hagyományos Quartz motorolajok sem. A motorolajaink átlagon felül motorvédelmet és alacsonyabb fogyasztást kínálnak megfizethető áron, ami az ügyfél tesztekben és értékelésekben is megmutatkozik.

 

Quartz Box csomagolások állványának részlete

A standunkon lehettek tanúi a teljesen új fejlesztésű Quartz Boxunk bemutatójának is. A fotón a Quartz olajokkal töltött dobozok láthatók egy állványon, amely annak egyik innovatív megoldása, hogyan tároljuk és szállítsuk takarékosan a motorolajokat. Ha Önt is érdekli, hogy a motorolaj és folyadékkezelés hogyan lehet egyszerűbb és fenntarthatóbb az Ön műhelyében is, keressen bátran bennünket.

 

Az autós szakma képviselői a TotalEnergies előadását figyelik

Az autóipari szakma is érdeklődéssel figyelte a TotalEnergies műszaki prezentációját, amelyben a TotalEnergies legújabb termékeit és újdonságait mutattuk be. Talán épp most magyarázzuk, miért változott meg a Total márka TotalEnergies-re és miért kezdtük meg világszerte a hagyományos belsőégésű motorokba való olajokon kívül a további tiszta energia forgalmazását is.

 

A TotalEnergies standja számos érdeklődővel

Eközben a standunknál folyamatosan nagy a kavalkád, és a legkisebbeket is szeretettel üdvözöljük. Egyébként az expót 20 000 m2-en rendezték meg, és az előkészületekben több mint 400 dolgozó vett részt.

 

A TotalEnergies képviselője a versenypályánál áll

Autós versenypálya – egy újabb attrakciónk, ami mosolyt csal az arcokra. A versenyszellemű érdeklődők a kisautókkal való versenyzést próbálgatják. A legjobbak világcsúcsokat döntögetve a lehetőségek határán autóznak. De szerencsére a szemtanúk szerint sem történt semmilyen baleset vagy defekt.

 

A TotalEnergies összes képviselője egymás mellett áll

Itt pedig a TotalEnergies energiával és nevetéssel teli álomcsapata látható.

Balról: Denisa Bucková (Junior Marketing Specialist), Tóth István (Senior Sales Rep Auto HU), Michal Pašek (Automotive Lubricants Manager CE HUB), Los Krisztián (Senior Sales Rep Auto HU), Karolína Steinbauer (Marketing Manager CE HUB), Vincent Leroy (Managing Director MD CE HUB), Fidler Tamás (Key Account Manager Auto HU), Balga Petra (Marketing Assistant), Bolyki Balázs (Head of Sales Lub Auto HU).

 

Vincent Leroy a közép-európai régió vezetője a kollégáival beszélget

A főnökünk Vincent Leroy (Managing Director MD CE HUB) meghallgatja és át is adja a vízióit.

 

TotalEnergies marketing csapatának három tagja

A marketing csapatunk kollégái: Karolína Steinbauer, Balga Petra és Denisa Bucková. Köszönjük, hogy a TotalEnergies Önöknek köszönhetően is az egyik legjobb társaság fényében tündököl.

 

A TotalEnergies képviselője táskákat ad át az ajándékokkal a látogatóknak

Köszönjük az AutoTech Future 2022 minden látogatójának, partnerének és ügyfelének. Örülünk az újabb találkozásnak a további rendezvényeken.

És hogy semmi fontosról le ne maradon, kövesse a az innovációról szóló blogunkat, a facebook-oldalunkat vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre a TotalEnergies honlapján.

 

 

Próbálja ki magát Ön is a kvízjátékunkban, ahogy az AutoTech Future látogatói:

(Több helyes válasz is lehetséges. A helyes válaszok alább találhatók.)

 

1. Mi minden található meg a standunkon?

a) Carrera versenypálya

b) KIA elektromos autó

c) Autószimulátor

 

2. Melyik országból származik a TotalEnergies?

a) Franciaország

b) Németország

c) Hollandia

 

3. Melyik olajmárkát ajánlja a TotalEnergies a személyautókba?

a) Quartz

b) Rubia

c) Hi-Perf

 

4. Hány liter olajat tartalmaz a Quartz Box megoldásunk?

a) 5 l

b) 20 l

c) 50 l

 

5. Melyik évre szeretné elérni a TotalEnergies a nulla karbonkibocsátást?

a) 2030

b) 2050

c) 2070

 

6. A következő energiák közül melyik tartozik a TotalEnergies termékportfóliója közé?

a) Kőolaj

b) Földgáz

c) Villanyáram

d) Hidrogén

e) Atomenergia

f) Biomassza

g) Szélenergia

h) Napenergia

 

7. Hány töltőállomás szeretne a TotalEnergies kiépíteni Európa szerte 2025-ig?

a) 55 000

b) 80 000

c) 150 000

 

8. Hogyan ellenőrizheti a kenőanyagaink valódiságát?

a) A terméken plomba található

b) QR kóddal

c) A termék leírásában szerepel

 

9. Mely városokban üzemeltet a TotalEnergies elektromos autó töltőhálózatot?

a) Prága

b) Amszterdam

c) Brüsszel

d) Lisszabon

e) London

 

-----------------------------------------

Helyes válaszok:

1. a), b); 2. a); 3. a); 4. b); 5. b); 6. a), b), c), d), f), g), h); 7. c); 8. b); 9. a), b), c), e)

 

Kiadás dátuma: 2022. május 31.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.