Skip to content

A Rubia motorolajok előnyei

A Rubia gondját viseli a motorjának

Motor élettartam: Mechanikai kopás elleni védelem

A fémfelszíneken erős réteget képező speciális molekulákkal kifejlesztett Rubia termékek csökkentik a mechanikai kopást a nagy nyomás és szélsőséges hőmérséklet esetén, ezáltal növelve a motor élettartamát.

Zökkenőmentes és hatékony motorok: Nagyobb motortisztaság

A Rubia továbbfejlesztett aktív molekulái a káros lerakódások eloszlatásával megelőzik azok képződését. A termékek növelik a motor élettartamát és segítik annak zökkenőmentes és hatékonyabb működését.

Hosszabb olajcsere időközök: Oxidációval szembeni ellenállás

A kiváló antioxidáns adalékanyagokkal rendelkező szintetikus alapolajok – még szélsőséges hőmérsékletek esetén is – növelik a Rubia termékek oxidációval szembeni ellenállását, ezáltal növelve az olajcsere időközöket.

Alacsonyabb olajfogyasztás: Jobb kopásvédelem és motortisztaság

A speciális kopásálló adalékanyagokkal rendelkező Rubia termékek csökkentik az égéstérbe jutó motorolaj mennyiségét, és ezáltal csökkentik az olajfogyasztást.

Fuel Economy jellemzők: Kiváló védelem még alacsony viszkozitás mellett is

A motorolajok a viszkozitás szabályozása és a súrlódás csökkentése által üzemanyag-megtakarítást biztosítanak. A kenőanyag viszkozitásának csökkentése által csökkenthető a motorban fellépő súrlódás, ezáltal üzemanyag-megtakarítás érhető el. A Rubia FE termékcsalád a nehézgépjármű-gyártók jóváhagyással rendelkezik a Fuel Economy céljaik elérése érdekében.

Berendezések élettartama, csökkentett karbantartási költségek: A kipufogógáz-utókezelő rendszerekkel való kompatibilitás

„Alacsony SAPS” (alacsony szulfáthamu, foszfor és kén) technológiájuknak köszönhetően a Rubia termékek megelőzik a dízelmotorok részecskeszűrőjének eltömődését és védik az utókezelő rendszerekkel felszerelt dízelmotorokat, ezáltal csökkentve a karbantartási költségeket és védve a környezetet.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.