Skip to content

Rubia: Motorolajok haszongépjárművekbe

Ideje bíznia motorolajában

Termék Rubia, 5l

Tehergépjármű-gyártók által jóváhagyott motorolaj technológia

Több mint 200 haszongépjármű-gyártó ajánlja

A Rubia termékeket több mint 200-szor vizsgálták meg és hagyták jóvá a nehézgépjármű-gyártók (Eredeti berendezésgyártók – OEM-ek –)

A jelen termékjóváhagyások igazolják, hogy a Rubia termékek 100%-ban kompatibilisek a kapcsolódó gyártók motortechnológiájával.


Prémium termékek és személyre szabott megoldások a működési hatékonyság növelésére

TotalEnergies növeli a működési időt és csökkenti a karbantartási költségeket a valós körülmények közötti flottavizsgálatokon tesztelt és a nehézgépjármű-gyártók által jóváhagyott Rubia prémium motorolaj-termékcsaládnak, illetve a terepen működő műszaki szolgáltató csapata által támogatott, használt olajelemzésen alapuló LubAnac flottakezelő rendszernek köszönhetően.

A TotalEnergies személyre szabott kenőanyagokat fejleszt a Franciaországban lévő legkorszerűbb kutatási és fejlesztési központjában. A termékeket a nehézgépjármű-gyártók szoros együttműködésével fejlesztették ki a kifinomult és legigényesebb műszaki követelményeiknek való megfelelés érdekében.

* A Rubia termékcsalád teljes egészében.

A Rubia gondját viseli a motorjának

Bővebben

Bemutatjuk a Rubia Optima 3100 sorozatot

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.