A TotalEnergies Lubrifiants és az Inter Cars Capital Group megújítja hosszú távú együttműködését

Czosnów, 2024. június 07. – Az Inter Cars SA és a TotalEnergies Lubrifiants közötti stratégiai együttműködés legalább a következő öt évben folytatódik. 2024. június 7-én a Varsó melletti Czosnówban a két vállalat vezetősége megállapodást írt alá a meglévő együttműködés további évekre történő meghosszabbításáról.

 

maciej-oleksowicz-jean-parizot.jpg

Maciej Oleksowicz a Jean Parizot

 

Az Inter Cars és a TotalEnergies Lubrifiants közti partnerség hosszú múltra tekint vissza. Kezdetben az Inter Cars és a TotalEnergies vállalatai helyben szervezték meg az egyes országokban. 2018-ban mindkét vállalat úgy döntött, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emelik. Ekkor egy nemzetközi megállapodást írtak alá, amely egy európai szintű közös stratégiára adott felhatalmazást. Ennek a stratégiának az eredménye dinamikus értékesítési fejlődés és közvetlen együttműködés volt 13 európai piacon. Az aláírt megállapodás értelmében a TotalEnergies Lubrifiants zászlóshajó termékei ma már minden olyan piacon forgalmazhatók, ahol az Inter Cars Capital Group üzleti tevékenységet folytat.

„Ez a partnerség a kölcsönös bizalom és a közös célokra való törekvés bizonyítéka. Meggyőződésünk, hogy együttműködésünk kiterjesztése kölcsönös előnyökkel jár, és lehetővé teszi számunkra, hogy még jobban kielégítsük ügyfeleink igényeit" – mondta Maciej Oleksowicz, az Inter Cars SA igazgatótanácsának elnöke.

„Marketing- és szolgáltató vállalatként erősségünk, hogy leányvállalatainkon keresztül közvetlenül jelen vagyunk minden olyan országban, ahol az Intercars terjeszkedik. Ezért széles termékkínálatunkkal, valamint értékesítési és marketing csapataink közelségével erőteljesen tudjuk támogatni az Intercars-t" – tette hozzá Jean Parizot, a TotalEnergies Lubrifiants belföldi üzletágának igazgatója.

 

totalenergies-inter-cars-capital-group.jpg

 

A TotalEnergies Lubrifiants vállalatról
A TotalEnergies Lubrifiants a kenőanyagok vezető globális gyártója és forgalmazója, világszerte 42 gyártóüzemmel és 160 országban több mint 5800 alkalmazottal. A TotalEnergies Lubricants üzletága innovatív, nagy teljesítményű és környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyeket a több mint 130 kutatót foglalkoztató K+F központjai fejlesztettek ki. A TotalEnergies kenőanyag üzletága kulcsszereplő az autógyártók, az ipar és a hajózás piacán.

A TotalEnergies Marketing & Services vállalatról
Annak érdekében, hogy vállalati és magánügyfelei mobilitási megoldásait támogassa és hozzájáruljon szénlábnyomuk csökkentéséhez, a TotalEnergies Marketing és szolgáltatások üzleti részlege különböző energiaipari termékek és szolgáltatások széles kínálatával áll a rendelkezésükre: kőolajtermékekkel, bioüzemanyagokkal, elektromos járművek töltésével és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, közúti és tengeri szállítmányozásban használatos gázzal. Naponta több mint 8 millió ügyfél keresi fel 16 000 javítóműhelyünket világszerte. A globális kenőanyagpiac negyedik legnagyobb szereplőjeként nagy teljesítményű termékeket tervezünk és értékesítünk az autóipari, az ipari és a hajózási ágazat számára. Annak érdekében, hogy B2B ügyfeleink igényeit a lehető legjobban kielégíthessük, a rendelkezésükre bocsátjuk értékesítési csapatunkat, nemzetközi logisztikai hálózatunkat és változatos kínálatunkat. Tevékenységünk 107 országot fed le, amelyekben 31 000 munkatársunk áll ügyfeleink azonnali rendelkezésére.

A TotalEnergies vállalatról
A TotalEnergies egy globális multienergetikai vállalat, amely az egész világra kiterjedő energiaelőállítási és -forgalmazási tevékenységet folytat az olaj és a bioüzemanyagok, a földgáz és a zöld gázok, valamint a megújuló energia és az elektromos áram területén. 105 000 alkalmazottunk elkötelezett az egyre megfizethetőbb, tisztább, megbízhatóbb és a lehető legtöbb ember számára hozzáférhető energia mellett. Több mint 130 országot lefedő tevékenysége során a TotalEnergies a fenntartható fejlődést és annak összes vonatkozását helyezi projektjei és működése középpontjába az általános életminőség javítása érdekében.

Az Inter Cars Capital Group vállalatról 
Az Inter Cars Capital Group a személygépkocsik és haszongépjárművek alkatrészeinek legnagyobb forgalmazója Közép- és Kelet-Európában. 26 európai országban tevékenykedik, és 20 országban rendelkezik közvetlen értékesítési hálózattal. A TotalEnergies világelső a kenőanyagok piacán. Két márkanév – TotalEnergies és ELF – alatt értékesített prémium minőségű kenőanyagokat gyárt, amelyek kiváló minőségükről és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségükről ismertek.

 

Kiadás dátuma: 10. 7. 2024

 

Olvasson tovább: