Skip to content

Hogy működik a TotalEnergies képzés: technológiai újdonságok, tippek és jó móka

A TotalEnergiesnél nem csak olaj értékesítésével foglalkozunk. Fontos számunkra a megfelelő felhasználásuk és az iparág fejlesztése is. Ezért szervezünk képzéseket a forgalmazók és a vásárlók számára országszerte. Lássuk, mi érdekli leginkább a résztvevőket, és mi újat tanulhatnak?

  

TotalEnergies, képzés, szeminárium, műszaki képzés, műszaki tréning, tanfolyam, tréning, műszaki támogatás, kenőanyagok, olajok, motorolaj, gázmotorok, trends in energy, forgalmazók, forgalmazó, prémium termékek, Connected oil, online motorolaj diagnosztika

A stratégiai partnereinkkel tartott találkozókon technikai támogatást nyújtunk, és tisztázzuk az olajok és kenőanyagok értékesítésével és megfelelő használatával kapcsolatos kérdéseket.

 

Évente egyszer műszaki képzést szervezünk gépjárműolaj-forgalmazóink és ipari olajforgalmazóink számára. Emellett folyamatosan tájékoztatjuk közvetlen ügyfeleinket, potenciális ügyfeleinket és a szakmai közönséget a termék- és műszaki újdonságokról a konferenciákon, amelyekről nemrég írtunk.

A TotalEnergies képzéseken gyakran nem csak karbantartási és üzemeltetési vezetők vesznek részt, hanem beszerzők, értékesítési, HSEQ, ökológiai, energetikai, sőt termelési és karbantartási vezetők is.

Tudásunkkal mind a tapasztalt dolgozókat és csoportvezetőket, mind a kezdőket sikerül megszólítanunk, akiknek megkönnyítjük a tribotechnika és a tribodiagnosztika folyamatosan fejlődő területén való eligazodást.

 

Mi érdekli leginkább a résztvevőket?

Képzési programjainkon az évek során több száz résztvevő szerzett új ismereteket, amelyek javították az ipari és gépjárműipari kenőanyagok felhasználását.

A termelésben dolgozóknak szükségük van arra, hogy jól megválasztott termékek vagy speciális olajok, kenőanyagok és folyadékok segítségével csökkentsék a teljes karbantartási költségeket. Emiatt gyakran kérdezik tőlünk azt is, hogy milyen típusú termékeket használjanak az adott berendezésekben, és min érdemes változtatni az adott körülmények között. Az üzemben dolgozók kényelmének javítása is érdekli őket.

Az autóipari olajok iránt érdeklődők szeretnék bővíteni termékismeretüket, és megismerni a nemzetközi előírásokkal és gyári szabványokkal kapcsolatos legfrissebb híreket. Gyakran tárgyalunk velük a gépjárművek kenésével kapcsolatos általános gyakorlatokról és mítoszokról, és elmagyarázzuk a különböző motorolaj-specifikációk fontosságát.

Mindenki számára vonzóak az új digitális alkalmazások és eszközök a megfelelő termékválasztáshoz. Az olaj- és kenőanyaggyártás kulisszái mögötti érdekes tényeket is szívesen fogadják. Fontosak az Európai Unió piacain megjelenő energetikai innovációk is.

További képzési témáinkról bővebben itt olvashat.

 

Képzéseink ingyenesek

A TotalEnergies képzéseit általában ügyfeleink munkahelyén és általában ingyenesen tartjuk, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek. Általában moderált megbeszéléssel/workshoppal zárulnak. A kiválasztott képzések elvégzői számára tanúsítványt is biztosítunk.

A közös workshopok legnagyobb értékét abban látjuk, hogy olyan tippeket és tanácsokat osztunk meg egymással, amelyek segítenek a hosszú távú, hatékony együttműködés kialakításában a teljes folyamat során: az olaj és kenőanyag megfelelő kiválasztásától a termékek zökkenőmentes beszerzésén és szállításán át a megfelelő felhasználásig, beleértve az elemzést és a műszaki támogatást is. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy szükségtelen leállások és költségek nélkül működjenek és növekedjenek.

 

TotalEnergies, képzés, szeminárium, műszaki képzés, műszaki tréning, tanfolyam, tréning, műszaki támogatás, kenőanyagok, olajok, motorolaj, gázmotorok, trends in energy, forgalmazók, forgalmazó, prémium termékek, Connected oil, online motorolaj diagnosztika

     A Nové Město na Moravě-i Hotel Skiben a TotalEnergies prémium termékeivel foglalkozó technikai szemináriumot szerveztünk cseh és szlovákiai forgalmazóink számára.

 

Globális jelenlétünknek köszönhetően a TotalEnergies Csoport világszintű know-how-ját használjuk, de a képzés tartalmát a HUB-unk működési területének - a Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország - helyi sajátosságaihoz igazítjuk. A képzéseket magyar vagy angol nyelven tartjuk, a résztvevők igényeitől függően.

A képzésen olyan szakemberekkel találkozhat technikai csapatunkból, mint Jakub Grunt, Pavel Universal vagy Horváth József Áron. Az előbb említett szakemberek minősített tribodiagnosztikai technikusok, akik alapos ismeretekkel és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a gépek olaj- és egyéb kenőanyagmintákkal történő elemzése terén.

 

Képzési témakörök a TotalEnergies-től

Autóolajok

  • Motor- és hajtóműolajok személygépkocsik és motorkerékpárok számára
  • Motor- és hajtóműolajok tehergépkocsikhoz, nehézgépekhez, építőipari és mezőgazdasági gépekhez
  • Zsírok, hidraulikaolajok és egyéb folyadékok a TotalEnergies termékcsaládból
  • LubANAC olajelemzés
  • Alapfogalmak, nemzetközi szabványok és előírások, járműgyártók OEM-jóváhagyásai
  • AdBlue és ClearNOx mint megoldás
  • Villamosítás és elektromobilitás
  • Fenntarthatóság

Ipari olajok

  • Hidraulika-, hajtómű- és keringtetőolajok
  • Zsírok
  • Élelmiszeripari kenőanyagok
  • Online karbantartás és diagnosztika
  • Gázmotorok
  • Kompresszor- és turbinaolajok
  • Fémmegmunkáló folyadékok
  • A megfelelő kenőanyagcserék megtalálása
  • Kompatibilitás és keverhetőség

További témák

  • Bevezetés az olajok és kenőanyagok világába
  • Tribotechnika
  • Olaj- és kenőanyag-menedzsment
  • Versenyképesség
  • Alkalmazottak és berendezések biztonsága
  • Környezetvédelem

Ezen kívül szórakoztatásra is van lehetőség

A képzési témáink érdekesek, unatkozni biztosan nem fogunk. Olaj- és folyadékmintákat mutatunk be a helyszínen, videókat vetítünk a terepről, és egyéb interaktív eszközöket is használunk. Izgalmas ki mit tudokkal színesítjük az előadásokat. A frissítőkről sem feledkezünk meg.

Olyan érdekes helyeken szervezünk képzéseket, ahol nagyobb létszámban találkozhatunk, és ahol az oktatást egyéb élményekkel kapcsolhatjuk össze. :-)

 

TotalEnergies, képzés, szeminárium, műszaki képzés, műszaki tréning, tanfolyam, tréning, műszaki támogatás, kenőanyagok, olajok, motorolaj, gázmotorok, trends in energy, forgalmazók, forgalmazó, prémium termékek, Connected oil, online motorolaj diagnosztika

Tavaly szemináriumot szerveztünk az energia- és gázmotorok trendjeiről a Svijani kastélyban, a Cseh Paradicsom küszöbén. A gázmotorok motorolajának online diagnosztikája és a hidrogén használata nagy érdeklődést váltott ki.

 

Hogyan értékelik a résztvevők a TotalEnergies képzéseit?

Lássunk néhány reakciót:

„Köszönöm a nekem is hasznos előadást a képzés során. Látszik, hogy szeretik és kielégítőnek találják a munkájukat. A kenőanyag menedzsment és értékesítés területén eltöltött 27 év alatt az egyik legjobb tréning volt." (Ipari és speciális kenőanyagok értékesítési vezetője)

„A képzés nagyszerű volt, köszönöm a meghívást és az anyagokat." (Area manager)

„Köszönjük a lebilincselő képzést és a betekintést a TotalEnegies és a kenőanyagok világába." (Diagnosztikai szakember)

„Köszönöm az előadást, és még egyszer köszönöm a szakmai képzést." (Műszaki ügyfélszolgálat)

„Köszönöm. Remek volt. Viszlát legközelebb." (Műszaki igazgató)

 

Érdekli a képzésünk?

Szeretne részt venni egy TotalEnergies műszaki képzésen, vagy ajánlaná kollégáinak? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és hozzunk tető alá egy közös megoldást.

Szeretettel várjuk Önt is!

 

Kiadás dátuma: 2024. március 20.

 

Kapcsolódó cikkek:

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.