Skip to content

Di-Fer Kft. és TotalEnergies: Hatékony és fenntartható együttműködés a veszélyeshulladék elszállításban

A Total Energies gyors és hatékony szolgáltatást nyújt a veszélyes hulladékok elszállításában.

 

TotalEnergies, Di-Fer Kft., partnerség, szakszerű ártalmatlanítás, veszélyes hulladékok, hulladékgazdálkodás, ökológia, környezetvédelem, autóipar, motorolajok, autóolajok

„A veszélyeshulladék szállításának szolgáltatása nem csupán kényelmi jelentőséggel bír a
Di-Fer Kft. Számára, hanem pénzügyi előnyökkel is jár.”
– Farkas Péter, műszaki igazgató​​​​​​

 

A 35. évfordulóját büszkén ünneplő DiFer Kft. a hazai autóipar egyik vezető szereplője. A vállalat öt márkát forgalmaz, kiterjedt márkaszervizzel és kereskedelmi tevékenységgel, a minőségi szolgáltatás iránt elkötelezett 80 fős szakértői csapattal.

 

A Di-Fer Kft. 2020-ban kezdett együttműködni a TotalEnergies-szel. 2021-től ívelt felfelé az üzleti kapcsolat, elsőként  a Kia, majd Opel és Ssang Yong márkákkal kapcsolatban az olajbeszállítást az energiaipari vállalatra bízva.

A Di-Fer vezetősége pozitív visszajelzéseket kapott a partneri együttműködésről. Az olajspecifikációk széles spektruma és az árképzés terén elért előnyök pedig tovább erősítették a cégek közötti kapcsolatot.

 

Saját szállítás vagy profi partner, ez itt a kérdés

A Total Energies gyors és hatékony szolgáltatást nyújt a veszélyes hulladékok elszállításában.

A Megrendelő telephelyén keletkezett, a koncesszió hatálya alá nem tartozó veszélyes hulladékok elszállításáról és kezeléséről díjmentesen gondoskodik, és a megrendelésnek megfelelő csereedényt is biztosít. A megrendeléstől számított 2 héten belül el is szállítják a veszélyes hulladékot.

Az együttműködést megelőzően a DiFer Kft. Ad hoc jelleggel, saját erőforrásait és kapcsolatait felhasználva foglalkozott a veszélyes hulladékok elszállításával.

2022-től,a TotalEnergies szolgáltatására való áttérés azonban megkönnyítette a folyamatot, és lehetővé tette a vállalat számára, hogy több energiát fektessen a cég szempontjából hasznos folyamatokba. A szolgáltatás igénybevételére további ösztönzést jelentett a környezetvédelem fokozott előtérbe helyezése és a szelektív gyűjtés iránti elkötelezettség.

A veszélyeshulladék elszállítása a vállalat mindennapi működésének könnyen bevezethető részévé és az üzleti kapcsolatok rendkívül hasznos kiegészítőjévé vált. A szolgáltatás nagymértékben csökkenti az adminisztratív terheket és a szervezési nehézségeket, ami idő- és erőforrás-nyereséget jelent.

 

Amikor a környezettudatosság kifizetődő

A veszélyeshulladék profi elszállítása a TotalEnergies által azonnali nyereséggel és gyakorlati eredményekkel járt.

Az üzleti folyamatok ennek köszönhetően kifinomultabbak és hatékonyabbak lettek, a környezettudatosság pedig még mélyebben beépült a cég működésébe.

 

TotalEnergies, autóipar, motorolajok, autóolajok, hordó olaj, olajcsomagolás

 

Él(j)en járunk a TotalEnergies-szel

Az együttműködés a DiFer Kft. és a TotalEnergies között példamutatóvá vált a fenntarthatóság és a környezetvédelem terén. Aktív partnerei vagyunk a szelektív gyűjtési kezdeményezéseknek.

A DiFer Kft. egy újabb lépést tett a környezettudatosság és az élhető jövő irányába, és ezzel példát mutat más vállalatoknak is. A fenntarthatóság és a felelősségvállalás továbbra is központi tényező marad a cég üzleti döntéseiben és tevékenységeiben.

Ezeknek a közös értékeknek köszönhetően is büszkék vagyunk a hatékony partneri együttműködésre a TotalEnergies és a DiFer Kft. között. 

 

Kiadás dátuma: 2024.6.21.

 

Olvasson tovább:

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.