Skip to content

Rubia: A motorolajok nehézsúlyú bajnoka több mint 200 jóváhagyással

Szeretné biztosítani teherautóinak, kamionjainak vagy autóbuszainak a prémium minőségű ápolást?
A Rubia motorolajok garantálják flottája zavartalan működését.

Piros kamion a parkolóhelyen a lemenő napban

 

A TotalEnergies Rubia motorolajok otthonosan mozognak mindenhol, ahol haszongépjárművek motorjainak ápolásáról van szó, márkanévtől függetlenül. Ugyanakkor építőipari és mezőgazdasági gépekben, valamint más dízelüzemű berendezésekben, illetve kiválasztott hidraulikus rendszerekben is használják őket.

A legnagyobb gyártócégek (OEM) jóváhagyásával

A járműgyártókkal együttműködve fejlesztjük ki az olajokat, hogy megfeleljenek a legszigorúbb műszaki követelményeknek.

A legjobb, ha olyan olajat használ, amelyet közvetlenül az Ön autójának márkája hagyott jóvá és ajánlott.

Grafika több mint 200 ajánlás a nehézjárművek gyártóitól

A Rubia motorolajok ezért több mint 200 hivatalos jóváhagyással rendelkeznek az olyan vezető haszongépjármű-gyártóktól, mint a DAF, Scania, Volvo, Mercedes, Man, Mack, Renault Trucks, Ford, Cummins, Deutz és mások.

Ezek az OEM (Original Equipment Manufacturers) rövidítéssel jelzett jóváhagyások garantálják az olaj minőségét:

  • Garantálják a gyártó által meghatározott maximális motorélettartamot.
  • 100%-os kompatibilitást garantálnak az adott gyártók motortechnológiájával.
  • A garanciális szervizelés feltételei lehetnek.

Az olajokra vonatkozó OEM-jóváhagyás nem formalitás, hanem egy összetett és költséges eljárás. A járműgyártó a különböző cégek által kínált olajfajtákat üzemi körülmények között teszteli, és a márka csak akkor kapja meg az adott gyártótól az úgynevezett „OEM-jóváhagyást“ (pl. Volvo VDS-5 vagy Scania LDF-4), ha megfelel a szigorú követelményeknek.

Előnyös az autók és a költségvetés számára is

Mivel számos OEM-jóváhagyással rendelkezünk, minimális számú termékkel le tudjuk fedni a különböző márkájú autókból álló flottákat.

A Rubia motorolajok mindent megadnak flottájának, amire szüksége van vállalkozása működéséhez. Mindenekelőtt hozzájárulnak a motorok és alkatrészeik, például a FAP-szűrő vagy a turbófeltöltő hosszú élettartamának biztosításához.

Egyszerűen megfogalmazva: kevesebb szerviz, több nyugalom és magasabb nyereség az Ön számára. Ehhez a LubAnac olajelemző szolgáltatásunk is hozzájárul.

A különbséget jelentő technológiák

A Rubia kenőanyagokat kiterjedt fejlesztőközpontunkban gyártjuk, amely több mint ötven éve működik egy Lyon melletti kis francia falu, Solaize völgyében. Itt találtuk fel azokat a technológiákat, amelyek előnyt biztosítanak a tremékeink számára a versenytársainkkal szemben:

 

Inno-Boost technology ikon

Inno-Boost – akár 76%-kal jobban növeli az olaj viszkozitását működés közben az előírt API CK-4 követelményekhez képest. Aktív molekula tartalma segít a gyökképződés elleni harcban és megvédi a szénhidrogénláncokat a károsodástól. Ezért őrzi meg az olaj hosszabb ideig a viszkozitását és egyéb tulajdonságait. A technológiát a Rubia Optima termékcsaládban használjuk.

 

Pro-Efficient technology ikon

Pro-Efficient – akár 81%-kal csökkentheti a mechanikai kopást a ACEA E4 ipari határértékekhez és az OM 646LA teszthez képest (bütyöktengely kopás) a vastag védőrétegnek köszönhetően, amely megakadályozza a mozgó motoralkatrészek közvetlen érintkezését. A technológia segít megőrizni az olajfilmet szélsőséges körülmények között is. Ezért használjuk a Rubia TIR termékcsaládban.

 

Clean-Shield technology ikon

Clean-Shield – a kár 67%-kal alacsonyabb iszapképződés az API szabvány követelményeihez képest a CH-4 és Cat 1K teszt alapján. Ez az aktív mosó-molekulák magas számának köszönhető. Semlegesítik a savas anyagokat, így védik a motort a korróziótól és a kopástól. Ezért használjuk a technológiát a Rubia Fleet termékcsaládban.
 

 

Fuel economy ikon

Fuel-Economy – speciális összetételű termékek, amelyek az üzemanyag-hatékonyságra helyezik a hangsúlyt. A TotalEnergies világméretű olajértékesítésének 30%-át teszik ki. Fedezze fel a Rubia Fuel Economy termékcsaládot.
 

 

Anti-Nitration technology ikon

Anti-Nitration – védelem a nitráció (nitro-oxidáció) ellen a CNG és LNG motorokban a kiváló minőségű alapolajok, antioxidánsok és tisztítószerek kombinációjának köszönhetően. A technológia képezi a Rubia Gas gázüzemű tehergépkocsikhoz szánt termékcsaládjának alapját.

 

 

Szívesen segítünk Önnek a választásban

Akár cégtulajdonos, flottamenedzser, műszaki vezető vagy szerelő, a Rubia motorolajok megbízható támogatást nyújtanak haszongépjármű-flottája számára. Széles értékesítési és forgalmazási hálózattal rendelkező piacvezető cégünk évtizedek óta bevált kenőanyagai garantálják a sikeres (piac)vezetés élményét.

Az ideális Rubia olaj kiválasztása egyszerű a Lubadvisor kenési terv segítségével.

A termékleírásokat kenőanyag-katalógusunkban is megtalálja.

 

Olvasson tovább:

 

Megjelenési dátum: 2023. május 25.

Regisztráljon hírleveleinkért TotalEnergies!

És értesüljön a legérdekesebb hírekről a TotalEnergies világából

JOGI NYILATKOZAT

Szeretnék feliratkozni a Hírlevélre, és igazolom, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi szabályzattal. A Hírlevélről bármikor leiratkozhat itt vagy a megküldött hírlevélben található linken keresztül.